Subscriu-te

El nou cicle Guitarra al Palau presenta quatre dels millors guitarristes internacionals

El guitarrista croat Zoran Dukic

El nou cicle de concerts Guitarra al Palau –organitzat conjuntament per la productora Poema SL i la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana– presentarà durant els mesos de setembre, octubre i novembre quatre dels guitarristes més reconeguts a nivell internacional en quatre recitals en què es recuperarà el repertori clàssic. El cicle comença diumenge vinent, 30 de setembre, amb el concert de Zoran Dukic –el guitarrista que més concursos va guanyar entre els anys 1990 i 1997 i, de fet, l’únic intèrpret que ha guanyat dues edicions del Concurs Internacional de Guitarra Andrés Segovia. Aquest guitarrista croat presentarà un programa d’estils diversos amb obres de Malats, Albéniz, Bach, Tàrrega, Telemann i Piazzolla, entre d’altres.

El cicle continuarà el 31 d’octubre amb l’actuació de David Russell –guanyador d’un Grammy l’any 2005 pel seu disc Aire Latino dins la categoria de millor solista instrumental en música clàssica, i membre de la Royal Academy of Music de Londres–, amb un programa que inclou obres de Brocá, Morel, Couperin, Assad i una selecció de música celta. Per acabar el cicle, Àlex Garrobé i Manuel Barrueco intervindran al Palau els dies 7 i 11 de novembre, respectivament. Garrobé, que combina les seves gires internacionals amb la docència a l’Escola Superior de Música de Catalunya, interpretarà obres de Sainz de la Maza, Brotons, Mompou, Tàrrega, Coste, Pedrell i Mertz. Per la seva banda, el cubà Manuel Barrueco, que ha tocat amb intèrprets tan reconeguts com ara Plácido Domingo, oferirà obres de Bach, Scarlatti, Granados i Albéniz.

Tots els concerts tindran lloc al Palau de la Música Catalana a les 21 hores i les entrades, entre els 28 i 32 euros, es poden adquirir a les taquilles i al web del Palau: www.palaumusica.cat.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

"Cal entendre el @museumusicabcn com un museu del segle XXI", diu Jordi Alomar, el nou director de la institució, en una de les seves primeres entrevistes. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/entrevistes/nou-director-del-museu-de-la-musica/

Musica Reservata de Barcelona va estrenar al @palaumusicacat la 'Missa' de @JoanMagrane, una obra que "evoluciona en un constant joc de confluències i dispersions dins d'una unitat d’estil", en paraules d' @AlbertFFlamari1. Llegeix la crítica al web! http://www.revistamusical.cat/critica/magrane-missa-escrita-est/

El Mandelring Quartet oferirà aquest diumenge l'estrena mundial del quartet de corda 'Post lucem' de @ferrancruixent a @FIMMarvao (Portugal). L'obra consta de dos moviments contrastats amb al·lusions al 'Quartet op. 133' de Beethoven (Foto: May Zircus)

Serena Sáenz interpreta el rol titular de ‘Lucia di Lammermoor’ en la funció d’aquesta nit al Liceu, en el que suposa un doble debut de la barcelonina: al Gran Teatre i en el rol de Lucia. La soprano @nadinecsierra no podrà cantar a causa d’una indisposició mèdica.

#LuciaLiceu

Segueix-nos a Twitter