Subscriu-te

Els Sopars Lírics 7 Portes reten homenatge a Roger Alier en la seva desena temporada

El Restaurant 7 Portes presenta una nova edició dels Sopars Lírics que combina gastronomia i música amb la voluntat de difondre el coneixement de la lírica i de contribuir a la promoció de joves cantants del món de l’òpera. Enguany s’hi afegeix l’homenatge a Roger Alier, fundador de la iniciativa, que va morir el juny del 2023.

La desena temporada dels Sopars Lírics inclou quatre sessions, a raó d’una al mes entre febrer i maig. Arrencarà el proper 22 de febrer amb l’actuació de la mezzosoprano colombiana Yeraldin León. La seguirà el baríton serbi Milan Perišić el 21 de març, i el tercer cantant que hi passarà serà el baix andalús Gonzalo Ruiz, que intervindrà al sopar del 25 d’abril.

Finalment  es tancarà el 30 de maig amb una sessió especial d’homenatge a Roger Alier, en què participaran alguns dels intèrprets que han passat per aquestes deu edicions dels Sopars Lírics.

Des de l’inici l’any 2013, els Sopars Lírics compten cada temporada amb les veus de joves professionals, aspirants a cantants d’òpera, formats tant a Catalunya com arreu del món. La direcció artística del cicle és a càrrec del crític musical Jordi Maddaleno, mentre que els cantants són acompanyats pel pianista Josep Buforn.

El Restaurant 7 Portes té una llarga tradició musical fruit dels seus 187 anys d’història: figures com Maria Callas, Montserrat Caballé, Alfredo Krauss, Josep Carreras i Plácido Domingo han visitat el restaurant, que actualment col·labora amb esdeveniments com ara el Concurs Internacional de Música Maria Canals, el Festival de Jazz de Barcelona o el cicle BCN Clàssics. Les vetllades inclouen un menú amb plats clàssics i de temporada, juntament amb el “menú líric” que ofereix sis àries d’òpera.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter