Subscriu-te

Enric Martínez-Castignani, nou artista resident de la temporada de Joventuts Musicals de Sabadell

emcastignani_3

El baríton Enric Martínez-Castignani ha estat nomenat artista resident de la temporada de Joventuts Musicals de Sabadell per als propers dos anys, i pren així el relleu del Trio Ludwig. Durant aquest període el cantant oferirà quatre recitals diferents acompanyat per diversos pianistes de gran prestigi. El primer tindrà lloc demà divendres, 21 d’abril (Teatre Principal, 21 h), amb la pianista Alba Ventura. Els músics oferiran el programa “Sempre ens quedarà París”, integrat per obres de compositors que van tenir una vinculació molt especial amb la ciutat francesa, com Fauré, Duparc, Hahn, Mompou, Toldrà i Falla.

Els programes següents de la residència seran una proposta escènica del Winterreise, op. 89 de Franz Schubert, amb direcció de la reconeguda Carlota Subirós; un programa amb autors com Schumann, Korngold o Strauss, acompanyat d’Iain Burnside, i un recital dedicat al centenari del naixement de Leonard Bernstein. Els concerts seran complementats amb diverses masterclasses i una conferència sobre el Winterreise de Franz Schubert des del punt de vista de l’intèrpret.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

S'ajorna un dels concerts previstos inicialment per aquest dissabte 31 de juliol al @FIMCPeralada!

Mor el director de cors, pianista i compositor Jordi-Lluís Rigol. Víctima de la Covid, s’havia format a Barcelona, Mallorca, Anglaterra i els Països Baixos i és autor de cantates i cançons per a cors infantils i d’obres corals, així com de música escènica.

"Cal entendre el @museumusicabcn com un museu del segle XXI", diu Jordi Alomar, el nou director de la institució, en una de les seves primeres entrevistes. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/entrevistes/nou-director-del-museu-de-la-musica/

Musica Reservata de Barcelona va estrenar al @palaumusicacat la 'Missa' de @JoanMagrane, una obra que "evoluciona en un constant joc de confluències i dispersions dins d'una unitat d’estil", en paraules d' @AlbertFFlamari1. Llegeix la crítica al web! http://www.revistamusical.cat/critica/magrane-missa-escrita-est/

Segueix-nos a Twitter