Subscriu-te

Les discogràfiques i editorials de música catalanes reivindiquen la música enregistrada a les jornades Fonograma

L’Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans (APECAT) organitza, entre els propers 24 i 26 de novembre, a L’Hangar de Barcelona, unes jornades titulades Fonograma amb activitats tant per al públic com per a professionals, segells, editorials, autors, productors musicals i artistes de totes les disciplines artístiques, de la dansa al teatre, el cinema o els videojocs.

L’objectiu és la reflexió sobre el present i el futur de la música enregistrada amb productors, artistes, periodistes i representants d’entitats i institucions.

Així, el rol del productor discogràfic després de l’impacte de la digitalització i les noves tecnologies en la indústria de la música, que han canviat dràsticament els hàbits de consum de la música enregistrada, serà una de les qüestions que es debatran, juntament amb la reflexió de futur i el reconeixement de la tasca dels professionals que han treballat per dignificar aquesta disciplina.

A l’acte inaugural, el 24 de novembre, s’entregarà el Premi Fonograma, que reconeixerà la labor d’un o una professional que ha contribuït al desenvolupament i la dignificació del Fonograma. També hi haurà presentacions de projectes i activitats per part d’artistes, autors i productors de música.

A diferència d’altres activitats del sector que s’acostumen a centrar en la música en directe, Fonograma vol donar visibilitat a la indústria de la música enregistrada i posar en valor les discogràfiques i els editors musicals que garanteixen l’accés a la música a tot arreu.

Per això aquestes jornades que volen tenir periodicitat anual prenen el nom de l’objecte de la propietat intel·lectual sobre el qual es construeix la realitat de la indústria de la música enregistrada i que en nodreix tots els actors.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Del 12 al 27 de juliol, tindrà lloc una nova edició de @BACHCELONA , un festival que s'estén en el calendari. Més informació, al nostre web! 📸Samuel Pereira http://www.revistamusical.cat/masaaki-suzuki-sera-el-cap-de-cartell-de-lonzena-edicio-del-festival-bachcelona/

Coincidint amb el 125è aniversari del naixement de @ConxitaBadia, la seva neta Montserrat Bonet Agustí ens descobreix una partitura que Pau Casals va compondre per a ella. Llegeix l'article al web! http://www.revistamusical.cat/la-canco-de-la-nova-solveig-relacio-entre-pau-casals-ventura-gassol-i-conxita-badia-en-el-125-aniversari-del-naixement-de-la-soprano/

Els dies 5, 6 i 7 de maig, Tortosa es tornarà a omplir de pianos gràcies a una nova edició del Festival Toca'm. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/tortosa-acollira-el-mes-de-maig-una-nova-edicio-del-festival-tocam/

El @Liceu_cat acull aquests dies l'estrena mundial d''Alexina B.', de @RaquelGTomas. "La influència de la música del segle XIX juga un paper fonamental", diu @miquel_gene a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Toni Bofill http://www.revistamusical.cat/critica/entorns-que-maten-alexina-b/

Segueix-nos a Twitter