Subscriu-te

L’Orfeó Gracienc enceta una nova etapa artística i de gestió amb el lema “Batega, canta, viu!”

La històrica entitat coral barcelonina es renova amb la direcció artística de Laia Santanch, la direcció del cor principal a càrrec de Pablo Larraz i un nou Consell Directiu format per persones voluntàries i presidit per Joan Bussé.

“Batega, canta, viu!” va ser el lema de la flashmob que va tenir lloc dissabte passat, 16 d’octubre, a la plaça de la Virreina per donar a conèixer aquestes novetats, i en la qual van participar tota la família coral de l’Orfeó Gracienc i l’Escola de Música.

I és que, a banda dels canvis en la direcció, la nova etapa es vol caracteritzar per una nova relació amb el barri que l’acull, on el projecte va néixer l’any 1904 per iniciativa de Joan Balcells. L’Orfeó Gracienc, doncs, reprèn l’activitat després de la pandèmia amb quatre objectius clars: el reconeixement del recorregut històric de l’entitat, el valor humà amb què compta, la idea que la música nodreixi de bellesa la vida de les persones i les ajudi a expressar les emocions i passions i n’afavoreixi el desenvolupament personal, així com l’encaix de l’Orfeó com a agent transformador del seu context social i històric.

A l’acte de dissabte passat, hi van participar tots els cors de l’entitat: el cor principal de l’Orfeó Gracienc, Veus de Tardor, Veus amb Gràcia, el cor de noies Roig Korai, el Cor Jove i els cors infantils Coloraines. Així mateix, el grup d’instruments de vent hi va representar l’Escola de Música de l’Orfeó Gracienc, i hi va assistir tot l’equip administratiu i de direcció musical.

Imatge destacada: Presentació de la nova etapa de l’Orfeó Gracienc. (c) Antoni Garcia | Orfeó Gracienc.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

.@vespresdarnadi va interpretar Händel a la temporada de Música Antiga de @auditoribcn. "Un triomf interpretatiu en què va destacar la capacitat de Dani Espasa per cohesionar veus i grups instrumentals", diu Lluís Trullén a la crítica. Llegeix-la al web!
http://www.revistamusical.cat/critica/emotiva-recreacio-de-la-resurrezione-de-handel-a-lauditori/

El @palaumusicacat i el @santpaubcn presenten una programació conjunta d'activitats amb motiu de dos aniversaris. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/el-palau-de-la-musica-i-el-recinte-modernista-de-sant-pau-celebren-laniversari-de-la-declaracio-com-a-patrimoni-mundial-per-la-unesco/

Antoni Ros Marbà serà el compositor de la revisió contemporània del Cant de la Sibil·la encarregada, un any més, pel @CorCatedralBcn. L'estrena tindrà lloc la nit de Nadal a la @catedralbcn, després de l'ofici de lectures del dia de Nadal (23'30 h).

El @teatreprincipal de Palma acull divendres 25 i diumenge 27 l'estrena de l'òpera 'L'arxiduc' d'Antoni Parera Fons, amb @DavidAlegret, Joan Martín Royo, María José Montiel i @OrqSimfIB, entre d'altres.

2

Segueix-nos a Twitter