Subscriu-te

L’Original SoundTrack Orchestra es presenta aquest cap de setmana amb concerts a Llívia, Vic i Barcelona

L’Original SoundTrack Orchestra (OSTO), una orquestra de nova creació especialitzada en la interpretació de bandes sonores i formada per joves músics de 18 a 25 anys, es presenta oficialment els propers dies amb tres concerts en diverses poblacions catalanes: Llívia (19 de juny), Vic (25 de juny) i Barcelona (26 de juny).

El projecte neix de la passió pel cinema i la música compartida pels intèrprets, amb la voluntat de portar als escenaris el repertori de música de pel·lícules amb un alt nivell d’exigència.

Impulsada l’any 2021 pels estudiants de direcció Belén Clemente i Albert Torrebella, l’Original SoundTrack Orchestra se sosté gràcies a una plantilla de joves músics i un petit equip de treball.

El seu un objectiu és cultivar repertori de bandes sonores alhora proper i popular, d’acord amb els preceptes i les necessitats de la nostra societat i a partir de tres criteris: l’oportunitat de fer aprendre i gaudir el públic, la igualtat de gènere i l’eliminació de la bretxa cultural –és a dir, l’establiment de preus econòmics i la col·laboració amb entitats benèfiques.

En aquesta primera producció, amb el patrocini de la Fundació Puig-Porret i el suport de l’Escola Superior de Música de Catalunya, el programa amb què l’orquestra es presenta al públic es titula “El tràiler” i està format per breus suites orquestrals que inclouen fragments de bandes sonores de John Williams (Superman, Indiana Jones, Jurassic Park i La guerra de les galàxies), Hans Zimmer (Gladiator, Pirates del Carib) i Ennio Morricone (La missió, Cinema Paradiso), entre d’altres.

Els concerts tindran lloc a Llívia (església de la Mare de Déu dels Àngels), Vic (L’Atlàntida, dins del cicle Clàssica Jove) i Barcelona (Sala Oriol Martorell de L’Auditori).

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El compositor Hèctor Parra estrena avui diumenge i demà el monodrama 'Ich ersehne die Alpen' a @oper_stuttgart, on és 'composer in focus' aquesta temporada. https://www.staatsoper-stuttgart.de/magazin/einer-der-die-alpen-ersehnt-hctor-parra-im-gespraech/

El baríton croat Milan Perisic i la violinista tarragonina Inés Issel Burzynska guanyen els primers premis, de cant i instrument respectivament, a la 19a edició del Concurs Internacional de Música de Les Corts.

2

Les 'Passions' de Bach, un clàssic d'aquestes dates, no faltaran aquesta temporada al @palaumusicacat. Més informació, al nostre web! 📸Eric de Mildt @VLuminis @colvoc http://www.revistamusical.cat/les-dues-passions-de-bach-arriben-dijous-i-divendres-vinent-al-palau-de-la-musica/

La cantant Mireia Latorre i altres set músics han enregistrat per al segell @ColumnaMusica obres de Déodat de Séverac i Blanca Selva. "La seva veu pura, fresca i lluminosa esdevé idònia", diu @SantiRiu a la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/lamistat-i-el-vincle-musical-de-dos-amics-francocatalans/

Segueix-nos a Twitter