Subscriu-te

Palau Vincles estrenarà diumenge les cançons guanyadores del concurs de composició coral ‘La Cançó de l’Estiu’

El proper diumenge, 12 de juny, a les 12 h, tindrà lloc al Palau de la Música el Palau Vincles FEST, el concert de fi de curs del projecte social Palau Vincles. Al concert hi participaran més de 900 infants i joves de les corals Palau Vincles, als quals s’afegiran cantaires de cors de l’Escola de Músics i d’escoles de Manlleu i cors del Projecte Social de l’Escola de Música de Tarragona.  Les famílies dels cantaires estan convidades a gaudir de la música i de les oportunitats que ofereix com a eina de transformació social.

Enguany, a més, les formacions estrenaran les tres obres guanyadores del primer Concurs de Composició de la Cançó de l’Estiu de Palau Vincles: Brillibrilli, de Roman Kostyuchenko; Un món per a tu de Dani Gasulla i Diferent d’Adrià Aguilera.  El programa del concert presentarà també obres corals o arranjades per a cor d’Arnau Tordera, Josep Vila i Casañas, i Miki Núñez, entre d’altres. Cal destacar també la participació d’una vintena de joves de Salt, que en el marc d’un projecte pilotat per Palau Vincles a través del rap i la dansa, estrenaran la peça Un toc de Salt. El concert es clourà amb la peça Una veu feta de mil veus, de Tordera, que serà la primera vegada que s’interpreti en directe. La peça va ser creada per al videoclip homònim que es va encarregar al músic català i que es va estrenar l’any passat en el qual van participar més d’un miler d’infants i joves de Palau Vincles.

Palau Vincles va néixer l’any 2011 amb l’objectiu de fomentar la inclusió i integració social a través de la pràctica coral col·lectiva d’infants i joves a zones o en situacions vulnerables, des del convenciment del gran poder de transformació personal i social del cant coral.

Més enllà de la pràctica musical, el propòsit de Palau Vincles és aprofitar les eines que la música i concretament el cant ofereixen per al creixement personal d’infants i adolescents, tot incidint positivament en l’educació en valors, en el desenvolupament de les capacitats psicosocials i pedagògiques i oferint noves oportunitats. La igualtat, la vitalitat, la il·lusió, l’esperança, les oportunitats, el compromís, la solidaritat, el respecte per la diferència són valors vinculats a Palau Vincles.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter