Subscriu-te

Nova convocatòria del projecte Bach Zum Mitsingen 2015

Bach_Zum_Mitsingen

Continua el cicle integral de cantates de Bach en format participatiu.

El projecte Bach Zum Mitsingen (BZM), que consisteix a preparar de manera intensiva i en format participatiu la interpretació de la integral de les cantates de Johann Sebastian Bach en el marc eclesiàstic i en la data litúrgica per a la qual van ser compostes, prepara ja la cinquena temporada, que inclou vuit programes de gener a novembre del 2015. La interpretació de les cantates tindrà lloc en àmbits com el Festival Bach de Tolosa de Llenguadoc, l’Acadèmia Bach d’Ais de Provença o el Festival Bachcelona, i també en esglésies emblemàtiques de la ciutat de Barcelona, com són Santa Maria del Pi, Santa Anna i l’església dels Sants Just i Pastor.

D’altra banda, el proper 27 de desembre es presenta la cantata BWV 151: Süßer Trost, mein Jesus kömmt, la darrera d’aquest any, interpretada pels joves solistes de la Beca Bach, que són Laia Frigolé, Eulàlia Fantova, Pablo Larraz i Francesc Ortega; serà a les 19.30 h a l’església Evangèlica del carrer del Brusi, 94, de Barcelona, amb entrada lliure.

Els vuit programes de 2015 inclouen les cantates: BWV 72: Alles nur nach Gottes Willen i BWV 118: O Jesu Christ, mein’s Lebens Licht (24 i 25 de gener, església de Santa Maria del Pi, cantata participativa); BWV 42: Am Abend aber desselbigen Sabbatas i BWV 84: Ich bin vergnügt mit meinem Glücke (10 i 11 d’abril, església dels Sants Just i Pastor, Beca Bach); BWV 39: Brich dem Hungrigen dein Brot (6 i 7 de juny, Festival Bach de Tolosa de Llenguadoc, cantata participativa); BWV 45: Es ist dir gesagt, Mensch, was gut ist (25 i 26 de juliol, església de Santa Maria del Pi, cantata participativa i Beca Bach, Festival Bachcelona); BWV 5: Wo soll ich fliehen hin (10 i 11 d’octubre, Acadèmia Bach d’Ais de Provença, Beca Bach), i BWV 131: Aus der Tiefen rufe ich, Herr, zu dir (14 i 15 de novembre, església de Santa Anna, cantata participativa).

La convocatòria participativa –inèdita a Catalunya– és oberta a persones amb experiència coral i formació musical, d’acord amb unes característiques pròpies (el treball intensiu i la dificultat de les obres proposades). El projecte integra un conjunt de músics i cantants professionals que fan possible oferir aquesta iniciativa en format participatiu. L’estructura principal inclou el Cor BZM i la BZM Ensemble, que assumeix l’acompanyament instrumental de totes les cantates amb instruments barrocs i criteris històrics.

Tota la informació sobre el projecte i la manera de com participar-hi es pot trobar a la pàgina web: www.bachzummitsingen.com.

El projecte Bach Zum Mitsingen (BZM) és una iniciativa que Daniel Tarrida i Pau Jorquera van endegar l’any 2011 i en el qual han participat, a hores d’ara, més de 900 persones, tot gaudint de l’experiència de cantar Bach en format participatiu. Per fer-ho possible, des del 2011 s’ha rebut la col·laboració de més de 300 músics i solistes professionals.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El proper dilluns, 23 de maig (20 h), @adrianbpiano interpreta @JoanMagrane, un dels compositors residents aquesta temporada al @palaumusicacat. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/el-pianista-adrian-blanco-presenta-al-petit-palau-la-integral-de-lobra-pianistica-de-joan-magrane/

We are very honored to announce that Jordi Savall has been elected member of the Swedish Royal Academy of Music:
https://www.musikaliskaakademien.se/pressrum/nyheter/fjortonnyaledamotertillkunglmusikaliskaakademien.3700.html

Molt contents de celebrar amb vosaltres aquest doble aniversari amb els articles sobre el centenari de Pedrell que publiquem en el nostre darrer número!

Del 8 de juliol al 6 d’agost, tindran lloc els 18 espectacles d'una nova edició del @FIMCPeralada. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/la-36a-edicio-del-festival-de-peralada-homenatjara-josep-carreras-i-estrenara-una-produccio-de-lopera-the-fairy-queen/

Segueix-nos a Twitter