Subscriu-te
,

Oberta la inscripció per al Curs de Música Antiga del FEMAP 2017

curs Femap-cartell

Les inscripcions al Curs del Festival de Música Antiga dels Pirineus 2017 ja estan obertes. El curs, amb places limitades, s’adreça a alumnes que hagin cursat almenys els estudis de grau professional de música o equivalent. Enguany el programa es basa en el Cançoner del duc de Calàbria, un compendi de peces musicals d’època renaixentista, i compta amb Carles Magraner com a director del curs, que impartirà junt amb Robert Cases. El programa està format per villancets amatoris i obres instrumentals al voltant de la cort del duc de Calàbria, amb l’objectiu que els estudiants puguin aprendre les característiques i els estils de l’època renaixentista. Entre els temes del Cançoner del duc de Calàbria hi ha composicions de reconeguts compositors espanyols, com Juan del Enzina, Cristóbal de Morales, Mateu Fletxa el Vell, Bartomeu Càceres o Francisco de Peñalosa, entre moltes peces anònimes.

S’hi ofereixen un total d’11 places: 1 soprano/mezzosoprano, 1 contratenor/alto, 2 tenors, 1 baríton, 2/3 violes de gamba, 1/2 viola de mà/guitarra renaixentista/llaüt o tiorba, 1 flauta o cornetto i 1 percussió. La característica més destacable del curs és que a part de les classes els alumnes participaran en dos concerts del Festival.

El curs tindrà lloc entre els dies 17 i 20 d’agost a Berga i Tavascan.

Les inscripcions es poden realitzar a: www.femap.cat/catedra/curs-musica-antiga fins al 8 de maig.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest divendres 9 (20 h) l'exposició “Despertant Instruments Adormits”, que recrea els instruments musicals que figuren a la Portalada del Monestir de Ripoll, es clou amb un concert del comissari Antoni Madueño i el conjunt @lincantari a @SantaMariadelPi.

Aquest dissabte 10 (18 h), es presenta a Igualada una nova formació coral. Lux Ensemble debutarà amb el programa 'Victimae Paschalis. La paraula i la música dels misteris pasquals, de la tenebra a la llum', amb participació del rapsode @ArquiEnric i amb direcció de @CarlesPrat4.

Demà comencen tres setmanes de dansa a la comarca de la Garrotxa, de la mà del @SismografOlot. Més informació, al nostre web! (Foto: Rafa Marco) http://www.revistamusical.cat/arrenca-una-nova-edicio-del-sismograf-amb-una-trentena-despectacles-i-activitats/

Josep Pons (@ConductorPons) clou la lliçó magistral: “Un bon director no ho serà fins que sigui capaç d’escoltar la partitura amb els ulls i de llegir-la amb les orelles.”

#UAB #honorisPonsUAB @Liceu_cat @LletresUAB

Segueix-nos a Twitter