Subscriu-te

Recital solidari del cicle Life Victoria amb Joan Martín-Royo i Pierre Réach

Pierre Réach i Joan Martín-Royo
Pierre Réach i Joan Martín-Royo

El dia 20 de desembre el baríton Joan Martín-Royo i el pianista Pierre Réach oferiran el recital Die Nacht amb finalitat solidària, dins el cicle Life Victoria 2016. Els beneficis aniran destinats a l’ONG Le Refuge Kol de Cambodja, una iniciativa del mateix baríton, la mezzosoprano Sophie Koch i el seu marit, Didier Laclau-Barrère, president de d’aquesta organització no governamental.

El recital tindrà lloc al Pavelló de Sant Rafael del Recinte Modernista Sant Pau de Barcelona (20 h, preu únic: 25 euros) i s’oferiran els Dichterliebe de Schumann i una selecció de lieder de Schubert sobre la nit. Abans, però, la soprano Mercedes Gancedo i la pianista Carmen Santamaría oferiran un breu concert; ambdues formen part de la New Generation Artists d’aquesta edició 2016 del Life Victoria. Les entrades es poden comprar aquí.

Amb l’objectiu de recaptar més fons per a Le Refuge Kol, també s’ha iniciat una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami per editar 500 exemplars del CD amb el Winterreise de Schubert que Joan Martín-Royo i Pierre Réach van oferir el 13 de març de 2016 al Teatre de Sarrià. Més informació i aportacions, en aquest enllaç. Les persones que facin una aportació superior a 50 euros tindran una invitació per al recital del 20 de desembre.

Le Refuge Kol està situat a 60 km de Phnom Penh, capital de Cambodja. Es tracta d’un centre socioeducatiu en un poble pobre, l’economia del qual recolza essencialment en la cultura de l’arròs i en treballs precaris. El dispensari ocupa nou persones, la qual cosa ofereix un modus vivendi a diverses famílies de l’indret. Aquesta petita estructura és gestionada al més escrupolosament possible, i la implicació dels seus fundadors, especialment de la mezzosoprano Sophie Koch, permet destinar-hi el cent per cent dels donatius en benefici exclusiu del Refugi. La missió del Refugi és molt diversa i hi destaca una escola que acull al voltant de 150 alumnes d’edats compreses entre els 6 i 18 anys, un centre que acull una quinzena d’infants abandonats, una consulta de dentista al servei de tot el poble i, per extensió, de tota la província, a més d’oferir gestió d’apadrinaments i consultes mèdiques, entre altres activitats.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Els cors @VEUScorinfantil @corjoveaunio i @CorCambraGr han presentat els seus projectes per als pròxims mesos. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/la-societat-coral-amics-de-la-unio-enceta-una-temporada-que-inclou-cinc-coproduccions-i-una-estrena-absoluta/

Aquest dimecres 5 (20 h), @MatheuSoprano i el contratenor Alex Potter tornen a unir les seves veus per inaugurar el cicle @palaumusicacat Veus al costat de @vespresdarnadi. Més informació, al nostre web! 📸 Michal Novak http://www.revistamusical.cat/marta-matheu-i-alex-potter-inauguren-el-cicle-palau-grans-veus-amb-obres-del-barroc/

Prorroguem exposició fins el 12 d'octubre inclòs.
"Pau Barceló i l'espectacle revelat" al foyer del @palaumusicacat
#exposicionscedoc #fotografia #PauBarceló

Aquest dijous 6 (20 h), @cuartetocasals oferirà al @TeatreAuditori un concert benèfic organitzat per Fundació Docència i Recerca @Mutua_Terrassa per contribuir a la investigació de la Covid persistent. El quartet (📸David Ruano) debutarà a la ciutat amb obres de Haydn i Brahms.

3

Segueix-nos a Twitter