Subscriu-te

Recital solidari del cicle Life Victoria amb Joan Martín-Royo i Pierre Réach

Pierre Réach i Joan Martín-Royo
Pierre Réach i Joan Martín-Royo

El dia 20 de desembre el baríton Joan Martín-Royo i el pianista Pierre Réach oferiran el recital Die Nacht amb finalitat solidària, dins el cicle Life Victoria 2016. Els beneficis aniran destinats a l’ONG Le Refuge Kol de Cambodja, una iniciativa del mateix baríton, la mezzosoprano Sophie Koch i el seu marit, Didier Laclau-Barrère, president de d’aquesta organització no governamental.

El recital tindrà lloc al Pavelló de Sant Rafael del Recinte Modernista Sant Pau de Barcelona (20 h, preu únic: 25 euros) i s’oferiran els Dichterliebe de Schumann i una selecció de lieder de Schubert sobre la nit. Abans, però, la soprano Mercedes Gancedo i la pianista Carmen Santamaría oferiran un breu concert; ambdues formen part de la New Generation Artists d’aquesta edició 2016 del Life Victoria. Les entrades es poden comprar aquí.

Amb l’objectiu de recaptar més fons per a Le Refuge Kol, també s’ha iniciat una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami per editar 500 exemplars del CD amb el Winterreise de Schubert que Joan Martín-Royo i Pierre Réach van oferir el 13 de març de 2016 al Teatre de Sarrià. Més informació i aportacions, en aquest enllaç. Les persones que facin una aportació superior a 50 euros tindran una invitació per al recital del 20 de desembre.

Le Refuge Kol està situat a 60 km de Phnom Penh, capital de Cambodja. Es tracta d’un centre socioeducatiu en un poble pobre, l’economia del qual recolza essencialment en la cultura de l’arròs i en treballs precaris. El dispensari ocupa nou persones, la qual cosa ofereix un modus vivendi a diverses famílies de l’indret. Aquesta petita estructura és gestionada al més escrupolosament possible, i la implicació dels seus fundadors, especialment de la mezzosoprano Sophie Koch, permet destinar-hi el cent per cent dels donatius en benefici exclusiu del Refugi. La missió del Refugi és molt diversa i hi destaca una escola que acull al voltant de 150 alumnes d’edats compreses entre els 6 i 18 anys, un centre que acull una quinzena d’infants abandonats, una consulta de dentista al servei de tot el poble i, per extensió, de tota la província, a més d’oferir gestió d’apadrinaments i consultes mèdiques, entre altres activitats.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El director del @museumusicabcn, @jordi_alomar, ha detallat el seu projecte artístic per a l'equipament. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/el-museu-de-la-musica-renovara-tant-la-seva-exposicio-permanent-com-les-temporals-i-crea-dos-nous-cicles-de-concerts/

La @fschubertfilh interpreta aquests dies 'Les quatre estacions' de Vivaldi al @palaumusicacat, entre d'altres. "Ferschtman va plantejar una versió dels concerts desconcertant", diu Lluís Trullén a la crítica. Llegeix-la al web! (Foto: Martí E. Berenguer) http://www.revistamusical.cat/critica/labsencia-dalessandrini-marca-el-concert-de-la-franz-schubert-filharmonia/

.@auditoribcn va acollir l'estrena d'una obra de @RaquelGTomas. "'Suite of myself' té molt en compte les limitacions dels cors amateurs", diu @AlbertFFlamari1 a la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/slekyte-una-batuta-de-futur/

La @FundacioMompou convoca la 43a edició del Concurs de Joves Compositors, per a conjunt de cambra format per violí, viola, violoncel, contrabaix, flauta, oboè, clarinet, fagot i trompa. Premi: 4.000€ i estrena de l’obra. Data límit de presentació: 14 d’octubre de 2022.

Segueix-nos a Twitter