Subscriu-te

420 veus cantaran ‘Un rèquiem alemany’ de Brahms en un nou concert participatiu de l’Orfeó Català al Palau de la Música

El pròxim diumenge 14 de juliol (Sala de Concerts, 12 h) el Palau de la Música acollirà una nova edició del concert participatiu de l’Orfeó Català amb cantaires participants individuals.

Un total de 420 veus (de l’Orfeó i individuals), sota la direcció de Simon Halsey, interpretaran Un rèquiem alemany de Johannes Brahms, en una versió per a piano a quatre mans, amb Pau Casan i Paul Perera, i les veus solistes de la soprano Ulrike Haller i el baríton Josep-Ramon Olivé. Els cantaires individuals han treballat l’obra amb Montserrat Meneses i Jordi Lluch assistint a un total de tres assajos; Ulrike Haller i Christina Koch han estat els coaches d’alemany.

Simon Halsey, principal director convidat de l’Orfeó Català i ambaixador dels cors del Palau, va iniciar aquesta proposta d’èxit l’any 2017. El concert participatiu convida cantaires d’arreu a assajar i cantar amb els cors de l’Orfeó Català en una activitat participativa i oberta. Al llarg d’aquests anys s’han interpretat els Requiems de Mozart, Verdi i Fauré, Carmina Burana d’Orff, i el Magnificat i Gloriade Vivaldi.

El concert participatiu coincidirà un any més amb la Diada de l’Antic Cantaire, una iniciativa dedicada als antics cantaires de l’Orfeó Català que n’han format part al llarg dels anys, per fer-los partícips de l’entitat i mantenir el vincle amb l’Orfeó, tot reconeixent-ne la tasca i el compromís. Els antics cantaires que ho desitgen prenen part dels assajos i del concert participatiu o bé hi assisteixen com a espectadors; després dinen plegats al mateix Palau.

Imatge destacada: (c) Mario Wurzburger.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter