Subscriu-te

49è Festival Internacional de Cant Coral de Barcelona, referent del cant coral al món

Una de les corals participants en el concert de cloenda del Festival de l’any passat, al Palau de la Música Catalana
Una de les corals participants en el concert de cloenda del Festival de l’any passat, al Palau de la Música Catalana

Aquesta setmana té lloc la 49a edició del Festival Internacional de Cant Coral de Barcelona que organitza la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC). Amb presència de 400 cantaires procedents de 12 països, la Ciutat Comtal es converteix durant aquests dies en referent del cant coral al món.

L’edició d’enguany aplega corals de Bèlgica, Islàndia, Israel, Uruguai i Galícia, i participants de Suïssa, País Basc, el Japó, Brasil, Argentina, Portugal, Balears i Catalunya. Els concerts tindran lloc a diferents escenaris de Barcelona i de les poblacions de Sant Vicenç dels Horts, Sant Boi de Llobregat, Prats de Lluçanès, Casserres, Aguilar de Segarra, Castellbell i el Vilar i Castellar del Vallès, que acolliran els concerts i tallers que el Festival ha programat del 7 al 12 de juliol.

La FCEC aplega 500 corals del país i s’erigeix com la primera federació cultural pel que fa a nombre d’entitats associades. Entre les seves activitats destaca l’organització d’aquest Festival des de l’any 1968, un esdeveniment històric que proposa un programa ampli, adreçat a professionals i també als ciutadans i ciutadanes que vulguin conèixer de més a prop el món coral. En aquest sentit, l’església del Pi acull del 8 a l’11 de juliol (21 h) concerts gratuïts i oberts de les diverses corals convidades.

D’altra banda, els tallers de treball giren entorn dels temes “Música del 1714”, “Cant i coreografia” i “Música asiàtica”, i seran impartits per experts internacionals, com Daniel Mestre, Basilio Astulez i Saeko Hasegawa, respectivament. El programa s’arrodoneix amb el concert de cloenda al Palau de la Música Catalana dissabte vinent, 12 de juliol (21 h); les entrades tenen un preu de 15 euros (10 euros amb el carnet de cantaire de la FCEC) i es poden adquirir a les taquilles del mateix Palau de la Música.

Més informació sobre els concerts a cada població i detall dels programes: www.fcec.cat/noticies/49jornades/ProgCat.pdf.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter