Subscriu-te
,

Actuació de la Big Band del Conservatori del Liceu al Festival de Jazz de Barcelona

La Big Band del Conservatori del Liceu (fot d'arxiu)

Acaben de presentar-se les activitats i la programació de concerts del Conservatori del Liceu d’aquest curs 2011-12, programació que es caracteritza per la diversitat de gèneres musicals, com l’òpera o el jazz, i la presència de formacions simfòniques, de cambra, solistes i música contemporània; i amb la col·laboració del Festival Internacional de Jazz de Barcelona i d’Ibercamera. Així mateix, els concerts de música moderna es consoliden amb les jam sessions de cada dijous al Cafè del Conservatori.

Concretament, el Conservatori del Liceu acull tres concerts del Festival de Jazz, a més de l’actuació de la Big Banddel Conservatori aquest diumenge 16 d’octubre al Parc Central del Poblenou (12 h, entrada gratuïta). Dirigida per Sergi Vergés, la formació interpretarà clàssics del jazz de Count Basie, Duke Ellington, Harold Arlen, Louis Armstrong, Carmichael, Ella Fitzgerald i Thad Jones,

Per la seva banda, la col·laboració amb Ibercamera consisteix a acollir al Conservatori la segona conferència del pianista austríac Alfred Brendel a Barcelona –el dia 3 de febrer de 2012; el dia abans haurà estat la primera al Petit Palau–, amb la col·laboració del Quartet Casals.

Al llarg d’aquesta temporada també es durà a terme un ampli programa d’actes per celebrar el 175è aniversari del Conservatori del Liceu. Totes les activitats, concerts, conferències, classes magistrals, etc. que s’organitzen s’anunciaran al web del centre (www.conservatoriliceu.es) i al seu butlletí electrònic.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter