Subscriu-te

Catorzena edició del cicle de concerts Catalunya Coral

El cicle Catalunya Coral, que organitza la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC) i es du a terme per tot Catalunya, comença aquest 15 d’octubre i consta d’un concert a cada una de les 11 demarcacions territorials de la FCEC. Així, una coral de cada demarcació més dues corals d’altres demarcacions ofereixen una mostra del seu repertori, i el concert acaba amb uns cants a càrrec de les tres corals conjuntament. Com en alguna de les edicions anteriors, enguany hi haurà un dotzè concert amb una de les activitats del Departament de Gregorià en què participen les corals que formen part d’aquest departament i cors que interpreten polifonia.

Amb aquest cicle la FCEC ofereix un espai que vol ser una mostra del treball de cada dia de les entitats corals membres, tot presentant el seu treball curós, de qualitat i de difusió del cant coral, i posant també de manifest la riquesa del patrimoni coral català i d’arreu.

El calendari és el següent. Octubre: dia 15 a Amposta (Coral La Lira Ampostina, Coral Sant Cugat –del Vallès–, Coral Terpsicore de Sant Quintí de Mediona) i Camprodon (Coral Camprodon de la mateixa localitat, Coral Les Veus de Gualba i Contrapunto Vocale de Barcelona); dia 16 a Castelló d’Empúries (IV Trobada General dels Grups de Gregorià de Catalunya), i dia 23 a Montblanc (Coral Flor de Lis de Montblanc, Cor Iubilo d’Alcanar i Coral Renaixença de Sant Boi del Llobregat).

Novembre: dia 5 a Sant Quirze del Vallès (Societat Coral Il·lustració Artística de Sant Quirze del Vallès, Coral Pinedenca de Pineda de Mar, Capella Polifònica de Girona); dia 13 a Viladecans (Agrupament Coral La Lira de Viladecans, Coro Vasco Ama-lur de Salou, Coral Sant Vicenç de Riells del Fai); dia 19 a Premià de Dalt (Coral Primiliana de Premià de Dalt, Coral L’Arpa de Taradell, Capella de Música Burés de Castellbell i el Vilar) i Barcelona (Coral Sant Andreu de Barcelona, Pradescor de Prades, Coral Ressò de Sant Pere de Lleida); dia 20 a Gironella (Coral Estel de Gironella, Coral Camilleres de Sallagosa, Coro Lonxe da Terra de Barcelona); dia 26 a Albelda (Coral Contrapunt d’Albelda, Coral Mare de Déu del Coll de Barcelona, Orfeó Santa Coloma de Santa Coloma de Queralt) i dia 27 a Capellades (Coral Noves Veus de Capellades, Coral el Roser de Massalcoreig, Agrupament Coral La Lira de Viladecans).

Desembre: dia 3 a Santa Cristina d’Aro (Coral Santa Cecília de Sta. Cristina d’Aro, Coral Caelum de l’Associació de Personal de La Caixa de Barcelona, Orfeó Vicentí de Sant Vicenç dels Horts). Més informació detallada i programes dels concerts a: http://www.fcec.cat/CatCoral2011.pdf

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter