Subscriu-te
,

Aquest dissabte comença el cinquè cicle El Moianès Sona

Duo Bitònic. © Ester Pérez Foto
Duo Bitònic. © Ester Pérez Foto

El Duo Bitònic, format per Núria Balcells (violí) i Anatol Eremciuc (acordió), inaugura aquest dissabte, 25 de juny, la cinquena edició del cicle de concerts El Moianès Sona, organitzat per Joventuts Musicals de Moià. Enguany el cicle, que aplega música, patrimoni i gastronomia, té com a fil conductor les balmes i coves de la comarca i ofereix, per tant, una bona ocasió per visitar-les, gaudir de bona música i fer un mos en acabar el concert.

Azahar Ensemble. © Daniel Delang
Azahar Ensemble. © Daniel Delang

Aquest any el cicle consta de tres concerts. El concert del Duo Bitònic d’aquest dissabte tindrà lloc a la balma de Fontscalents (Castellcir, 18 h), i la formació hi oferirà un programa amb obres de Piazzolla i un repertori de músiques del món. Després vindrà el del guitarrista José Maria Rubio, el diumenge 10 de juliol; el músic oferirà a la balma natural del Rentador de la Llana del Roquer (Castellterçol, 18 h) un programa amb obres de Narváez, Mudarra, Tàrrega i Falla. Finalment, el dissabte 13 d’agost tindrà lloc el darrer concert, a les Coves del Toll (Moià, 18 h), protagonitzat per l’Azahar Ensemble; el quintet, que va obtenir el segon premi en el cicle El Primer Palau l’any 2012, és format per Frederic Sánchez (flauta), Maria Alba Carmona (oboè), Gonzalo Esteban (clarinet), Antonio Lagares (trompa) i María José García (fagot). El grup hi oferirà un programa que recorrerà tres segles de quintets de vent amb obres de Mozart, Reicha i Turina.

Abans de cada concert es farà una visita guiada a cada indret, amb explicacions arquitectòniques i històriques. En finalitzar l’actuació s’oferirà un tast gastronòmic amb productes del Moianès, la majoria de producció ecològica. Més informació a: www.joventutsmusicals.cat/moia

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter