Subscriu-te

Avui es presenta el CD ‘Un barret de cançons’ del Cor Infantil Amics de la Unió amb composicions de Josep Vila i Casañas

Cor_Infnatil_amics_Unio_LestPeopleSing

Avui dilluns, 28 de novembre, el Cor Infantil Amics de la Unió presenta a Barcelona i Granollers el seu nou disc Un barret de cançons, editat per FICTA. Es tracta d’una recopilació de tota la música per a cor infantil que ha compost durant els últims vint anys Josep Vila i Casañas, un dels compositors catalans més importants de la música coral catalana d’avui. Les composicions han estat creades a partir de poemes Miquel Desclot, un dels poetes catalans actuals més prestigiosos de la nostra literatura. Les veus blanques del Cor Infantil són acompanyades pel pianista Josep Surinyac, músic de gran recorregut, i dirigides per Josep Vila Jover.

un-barret-de-cançons

La presentació d’Un barret de cançons a Barcelona es farà a la llibreria Abacus del carrer de Balmes, a les 18 h, i a Granollers a la llibreria La Gralla, a les 20 h. Hi seran presents Josep Vila i Casañas, el poeta Miquel Desclot, el director Josep Vila Jover i el productor de FICTA Martí Ferrer.

Aquest disc, però, també és un llibre, un poemari que presenta els escrits en forma de cal·ligrames que expliquen una escena de la història que narra cada cançó. El pròleg és a càrrec d’Anna Manso, la guanyadora del premi de literatura juvenil Gran Angular d’enguany, que destaca la importància de fer arribar la literatura als més joves.

Un barret de cançons es va estrenar l’any passat en una producció anomenada Cançons de lluna al barret, que va tenir una gran acollida gràcies a la seva aposta per una posada en escena arriscada, a càrrec de Sol Picó, i que es va representar, entre altres escenaris, al Palau de la Música Catalana.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter