Subscriu-te
,

Comença el 35è Cicle de Música dels Segles XX-XXI de la Fundació Música Contemporània

La Fundació Música Contemporània presenta tres concerts, corresponents al cicle de música de cambra de primavera de la 35a edició del Cicle de Música dels Segles XX-XXI, amb l’estrena absoluta de tres obres. El cicle començarà dijous que ve, 6 de maig, amb el concert del duo format Luis Fernández Castelló (clarinet) i Carlos Apellániz (piano), amb un programa amb obres de Witold Lutoslawski, Ignasi Adiego, César Cano, Jordi Sansa, Alberia Petrovic, Juan de Dios García Aguilera i Alban Berg.

L’acordionista Olga Morral i el contrabaixista Frano Kakarigi

El cicle continuarà el 20 de maig amb l’acordionista Olga Morral, que tocarà obres de Sofía Martínez, Jaume Padrós, Frederic Mompou, Omar Abad (amb l’estrena absoluta d’Escena), Keiko Harada, Toshio Hosokawa i Adriana Hölszky. El cicle de cambra de primavera acabarà el 3 de juny amb el concert del contrabaixista croat Frano Kakarigi interpretant obres de Julien-François Zbinden, Alain Bourguignon, Hans Fryba, David Eyes, Xavier Pagès i Corella, Drazena Zupan (amb l’estrena absoluta d’Urban legend), Sonia Ray, el mateix Frano Kakarigi, Albert Sardà (amb l’estrena absoluta de Tristesa i esperança), Keyna Wilkins, Victor Kioulaphides, Pedro Valls i Teppo Hauta-aho.

La Fundació Música Contemporània va néixer l’abril del 1993 amb l’objectiu de divulgar i promoure la creació musical dels compositors actuals, especialment del nostre país. Actualment les seves activitats se centren en els concerts de cambra del Cicle de Música dels Segles XX-XXI, el més antic a Catalunya especialitzat en música contemporània i considerat tot un clàssic, que es celebra durant la primavera amb el cicle de concerts de cambra i la Mostra de Música per a Piano a la tardor.

Tots els concerts, de caràcter gratuït i amb reserva prèvia, tindran lloc en dijous, a les 19 h, a l’auditori del Centre Cívic Urgell de Barcelona (Comte d’Urgell, 145). Les entrades es poden recollir anticipadament a partir del dilluns de la mateixa setmana del concert (a partir de les 9 h), presencialment al taulell del Centre Cívic o a través del web www.ccurgell.cat. Més informació dels concerts en aquest enllaç.

Imatge destacada: el clarinetista Luis Fernández Castelló i el pianista Carlos Apellániz

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter