Subscriu-te

Comença el cicle ECHO Rising Stars al Palau amb Daniela Koch el 8 de gener

La flautista Daniela Koch. © Sigi Mueller
La flautista Daniela Koch. © Sigi Mueller

El Palau de la Música Catalana i L’Auditori presenten aquesta temporada sis solistes i formacions escollides pels membres de l’European Concert Hall Organisation (ECHO) –l’associació dels auditoris i sales de concerts més importants d’Europa de la qual formen part–, en el cicle ECHO Rising Stars, cicle que debuta al Palau.

El cicle, que va començar el 6 de novembre passat amb l’actuació de la violagambista Romina Lischka a L’Auditori, presenta el dimarts, 8 de gener de 2013, al Petit Palau, el concert de la flautista Daniela Koch, que oferirà un recital amb la Sonata de Poulenc, a més d’obres de Mozart i Chaminade, entre d’altres. Daniela Koch va ser proposada pel Musikverein i la Konzerthaus de Viena.

Tant l’Auditori de Barcelona com el Palau de la Música Catalana són els únics membres espanyols i catalans de l’European Concert Hall Organisation (ECHO), l’associació dels auditoris i sales de concerts més importants d’Europa. A més d’aprofitar l’intercanvi de propostes i reflexionar conjuntament sobre les oportunitats, les novetats i els reptes de futur de les sales de concerts del segle XXI, també organitzen el cicle ECHO Rising Stars, un cicle de concerts de cambra compartit per les sales de l’ECHO, en què solistes i formacions escollides per aquests espais de prestigi giren per mostrar el seu talent extraordinari.

El cicle seguirà el 20 de febrer al Petit Palau amb el recital de la mezzosoprano Isabelle Druet, artista presentada per la Cité de la Musique de París. Druet interpretarà obres de Berlioz, Brahms, Saint-Saëns, Chausson, Sibelius, Rossini i Schubert, entre d’altres, i serà acompanyada al piano per Anne Le Bozec. L’endemà, 21 de febrer, el Dahlkvist Quartet actuarà a la Sala Oriol Martorell de L’Auditori. Formació caracteritzada per lectures fresques i úniques, que ve avalada per l’Stockholms Konserthus, interpretarà quartets de Sallinen, Beethoven i Grieg. La mateixa sala de L’Auditori acollirà el 14 de març l’actuació del pianista Igor Levit, que oferirà un programa amb obres de Beethoven i Xostakóvitx. Aquest pianista és presentat per la Laeiszhalle-Elbphilharmonie, Festspielhaus Baden-Baden i Kölner Philharmonie. Finalment, el cicle es clourà el 30 d’abril al Petit Palau amb l’actuació del violinista Adam Banda, presentat pel Palace of Arts de Budapest, amb un programa integrat per obres de Bach, Beethoven, Chausson, Saint-Saëns i Sarasate, amb l’acompanyament al piano d’Orsolya Soós. Tots els concerts són a les 20.30 h. Els preus són de 17 euros a L’Auditori i d’11 euros al Petit Palau; hi ha la possibilitat d’adquirir paquets d’entrades per als dos auditoris amb descomptes. Més informació a: www.palaumusica.cat o www.auditori.cat

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter