Subscriu-te

Concert benèfic de la Banda Simfònica del Comtat de Norfolk a Barcelona

Joves músics de la Norfolk County Symphonic Wind Band
Joves músics de la Norfolk County Symphonic Wind Band

La Norfolk County Symphonic Wind Band, del Regne Unit, oferirà un concert a l’església de Sant Gaietà (Consell de Cent, 293, Barcelona) el proper dimecres 20 de febrer (18 h) amb un programa que inclou obres clàssiques del repertori per a banda i bandes sonores de pel·lícules. Aquest concert, que forma part d’una gira per Catalunya –organitzada per l’empresa de viatges goES Travel, que té un departament per a grups de música– és a benefici del projecte Joves a l’Atur, de Càritas.

La Banda Simfònica del Comtat de Norfolk està formada per joves escolars avançats en estudis musicals (d’edat equivalent al nostre batxillerat), de les diverses escoles de Norfolk –on la música està integrada en el pla d’estudis–, i és dirigida per David Stowell. La presència de la formació a Catalunya es completa dos dies abans amb una actuació a la Saint Paul’s School de Barcelona (el dia 18, a les 15 h) i a la Hamelin LAIE International School d’Alella (el dia 19, a les 11.20 h).

Joves a l’Atur és un projecte de Càritas destinat a oferir i completar formació professional a joves que busquen feina i a persones amb dificultats socioculturals, per tal de facilitar-los l’accés al món laboral, amb espais d’orientació laboral, itineraris i cursos formatius en diferents sectors; aquesta acció es fa coordinadament i en xarxa amb altres entitats, segons l’activitat formativa que s’ha de desenvolupar. El juny de l’any passat la soprano Ainhoa Arteta va oferir un concert benèfic i solidaria favor d’aquest projecte a la basílica de Santa Maria del Mar.

El concert a l’església de Sant Gaietà de Barcelona és d’accés gratuït, per bé que s’hi podran fer donatius voluntaris un cop acabat.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter