Subscriu-te

Concert benèfic de Randy Greer i l’Ignasi Terraza Trio a favor de Medicusmundi, a Luz de Gas

Ignasi Terraza i Randy Greer. © Lili Bonmatí
Ignasi Terraza i Randy Greer. © Lili Bonmatí

L’ONG Medicusmundi Espanya celebra al llarg de l’any 2013 el 50è aniversari; un dels actes més destacats serà el concert benèfic que es farà demà dimarts, 26 de novembre, a la sala Luz de Gas de Barcelona (carrer de Muntaner, 246) a les 21.30 h, amb Randy Greer i l’Ignasi Terraza Trio, que oferiran un ampli i variat repertori jazzístic.

L’estil romàntic de Randy Greer, que recorda Nat King Cole, i la gran connexió amb l’Ignasi Terraza Trio a l’escenari i amb el públic a través d’un jazz íntim, fresc i intens, fan d’aquest concert una proposta interessant per gaudir d’una bona vetllada amb un dels millors trios de jazz que hi ha actualment al nostre país. El trio d’Ignasi Terraza manté vives les característiques més essencials de la música de jazz: la seva força rítmica i sonora, la seva capacitat creativa i un gran respecte pel llegat del passat es combinen per donar a la seva música aquest so personal, elegant, fresc i al mateix temps proper. El trio es completa amb el contrabaixista Horacio Fumero, que formà part del trio de Tete Montoliu en els seus darrers vint anys, i el bateria Esteve Pi, un dels més destacats talents en aquest instrument.

L’ONG Medicusmundi Internacional va ser fundada el 1962 a Alemanya. L’any següent un grup de professionals sanitaris de Barcelona (metges, infermeres i farmacèutics que l’any anterior havien realitzat petits projectes d’ajuda solidària a l’Àfrica) van fundar legalment Medicusmundi Espanya, amb el suport del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, i es van adherir a la xarxa internacional. Actualment, Medicusmundi a l’Estat espanyol és una federació formada per 15 associacions autònomes, amb finalitats i valors compartits, orientats a la realització de projectes de cooperació sanitària per al desenvolupament en països de l’hemisferi sud, i educació per al desenvolupament i incidència política del dret a la salut a l’hemisferi nord. A hores d’ara Medicusmundi disposa de més de 6.000 socis i sòcies, 5.000 donants, 36 cooperants damunt el terreny i més de 400 persones voluntàries. L’entitat ha estat guardonada amb el Premi Príncep d’Astúries a la Concòrdia (1991), la Creu de Sant Jordi (2003) i declarada entitat d’utilitat pública.

Les entrades tenen un preu de 20 euros (venda en taquilla), 15 euros (venda anticipada) i 10 euros (socis de Medicusmundi). Els canals de venda per internet són: Ticketmaster, Atrápalo i TR3SC; els socis de Medicusmundi poden telefonar al 93 418 47 62. També hi ha disponible un compte bancari per a donatius: 2100-1010-51-0200065471.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter