Subscriu-te

Concert de música sacra renaixentista i actual del Cor de Cambra de Granollers

Cor de Cambra de Granollers

El diumenge 22 de gener (església de Sant Esteve de Granollers, 18 h), el Cor de Cambra de Granollers –dirigit per Josep Vila Jover– ofereix un concert amb un programa que relaciona compositors actuals de música sacra amb el polifonista del segle XVI Tomás Luis de Victoria. Així, amb la proposta “O Magnum Mysterium”, el concert alternarà la Missa Quarti Toni del mestre renaixentista amb diverses obres de Britten, Pärt, Poulenc, Lauridsen, Busto, Miskinis i Vila Casañas.

Aquest concert és el primer de la quarta temporada promoguda per la Fundació Pro Música Sacra Granollers, des d’on es vol destacar que, malgrat les dificultats econòmiques generalitzades, s’ha pogut tirar endavant una programació que arriba fins al juliol de 2012 amb el mateix nombre de concerts que l’anterior temporada.

El Cor de Cambra de Granollers neix el 1996 amb l’Escola de Música creada aquell mateix any en el si de la Societat Coral Amics de la Unió de Granollers, entitat dedicada des del 1877 a la promoció i difusió de la música coral. El Cor, format per veus provinents de tota la comarca, té la voluntat de fomentar i difondre amb el màxim rigor musical possible l’extens repertori vocal existent. El seu repertori és molt ampli i comprèn obres de diversos gèneres, èpoques i estils: polifonia religiosa i profana, barroc, classicisme, romanticisme, música contemporània i cançons tradicionals d’arreu del món, i fent una atenció especial a la música tradicional catalana. Des de l’any 2009, disposa d’una formació reduïda de cantants professionals per acarar programes més complexos i arriscats.

El Cor ofereix de forma regular cada temporada tres produccions: una amb l’Orquestra de Cambra de Granollers, una corresponent a la programació de música del Teatre Auditori de Granollers i la tercera en el cicle La Música del Cel, organitzat per l’església de Sant Esteve de Granollers.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter