Subscriu-te

Concert de Setmana Santa del Cor Ariadna, i de comiat de Gemma Tatay

Cor Ariadna

El dia 26 de març de 2012 el Cor Ariadna (de l’Agrupació Cor Madrigal) ofereix el Concert de Setmana Santa, que alhora és el concert de comiat de la seva directora Gemma Tatay, al capdavant de la formació durant dotze anys. El concert presenta el repertori treballat durant aquest curs, amb quatre obres de Tomás Luis de Victoria –Ave Maria, Jesus dulcis memoria, O quam gloriosum i O magnum mysterium– i obres de compositors del segle XX com Monica Äslund, Johan Duyck, Knut Nystedt, Joseph Gabriel Rheinberger, Javier Busto, Enric Morera, Enric Ribó i Manuel Oltra.

El Cor Ariadna és un cor de veus mixtes que forma part de l’Agrupació Cor Madrigal i és membre actiu de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC). Va iniciar la seva activitat el curs 1973-74, dirigit per Montserrat Bonet; posteriorment ha estat dirigit per Mireia Barrera i Xavier Puig. I des de l’any 2000, Gemma Tatay n’és la directora.

El Cor Ariadna ha participat en trobades i concursos arreu d’Europa i ha propiciat intercanvis amb altres cors, com el Madrigalkoor de Gant (1994), el Cor de Profundis d’Eslovènia (1997) i el Cor Sängerschaft Schwaben d’Stuttgart (1999); amb aquest darrer va estrenar l’obra de Bernat Vivancos Les cançons d’Ariadna.

Gemma Tatay

Gemma Tatay va cursar els estudis musicals al Conservatori Superior de Música del Liceu, on va obtenir el títol superior de teoria i solfeig. Paral·lelament als estudis musicals, es diplomà en magisteri musical per la Universitat de Barcelona. Inicià els estudis de direcció coral als cursos internacionals organitzats per la Universitat de les Illes Balears i als cursos de la FCEC. Després participà en els cursos superiors de direcció organitzats pel Conservatori de Terrassa, el Conservatori Superior de Música del Liceu i l’Orfeó Gracienc. És mestra de música d’educació infantil i primària de l’Escola Reina Elisenda i mestra de magisteri musical de la Universitat de Barcelona.

El concert, “Per a la Gemma de tot Cor”, s’esdevindrà a l’església de Sant Gaietà de Barcelona (c. Consell de Cent, 293), a les 21 h, i és d’entrada lliure. Més informació a: www.agrupaciocormadrigal.org/ariadna

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter