Subscriu-te

Concert del Cor Jove de l’Orfeó Català a benefici del Casal dels Infants

© josepmolina.net

El Cor Jove de l’Orfeó Català, dirigit pel seu titular, Esteve Nabona, ofereix un concert a benefici del Casal dels Infants el divendres 17 de febrer a l’Auditori Sala Joan XXIII de la Institució Cultural del CIC (Via Augusta, 205, Barcelona, a les 21 h). El Cor, acompanyat de Josep Buforn al piano, interpretarà obres per a cor i piano de la música clàssica universal, catalana i algunes obres africanes.

Aquesta activitat s’emmarca en el projecte social de l’Escola Coral de l’Orfeó Català, una iniciativa que es va iniciar fa dos anys amb els projectes de cooperació internacional de l’Escola, primer a l’Índia i més recentment al Camerun, on s’ha treballat realitzant tallers de cant i formació de directors de cors. En la mateixa línia de compromís social, aquesta temporada s’han iniciat uns projectes de proximitat que consisteixen a crear cors de nens en barris en risc d’exclusió i marginalitat. Ara per ara, s’ha començat a treballar al centre l’Esquitx i el centre Tria de la Fundació Comtal.

Amb els donatius obtinguts amb les entrades del concert, el Casal dels Infants mantindrà les accions d’intervenció social als barris especialment vulnerables dels diversos territoris on treballa l’organització. El Casal dels Infants és una associació sense finalitat lucrativa i no governamental independent que afavoreix processos de canvi en un entorn proper i que promou la mobilització ciutadana i el voluntariat actiu.

Les entrades es poden comprar directament a les oficines del Casal dels Infants (carrer de la Junta de Comerç, 16, de Barcelona), o bé trucant al telèfon del Casal: 93 317 00 13, tot establint-se un donatiu per entrada de 5 euros. També es pot col·laborar a través de la Fila 0 i fer efectiu el donatiu al compte corrent 2100-3001-62-2500027076 de “la Caixa”.

El Cor Jove de l’Orfeó Català forma part del projecte de l’Escola Coral de l’Orfeó Català i està integrat per cantaires entre 16 i 25 anys. Actualment Esteve Nabona n’és el director i Josep Buforn el pianista. El seu repertori inclou des de la música tradicional i popular catalana i d’altres països fins a obres de la literatura simfonicocoral; i ha col·laborat amb diverses orquestres catalanes i estrangeres, i amb altres cors joves. Ha actuat arreu de Catalunya, i a Astúries, Canàries, Euskadi, Polònia, Alemanya, Àustria, República Txeca i Holanda.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter