Subscriu-te

El pianista argentí Hugo Schuler, al cicle 30 Minuts de Música

El pianista argentí Hugo Schuler interpreta el dissabte 18 i diumenge 19 de febrer el segon volum de l’obra El clavecí ben temperat de J. S. Bach a l’Ateneu Barcelonès, en el marc dels 30 Minuts de Música organitzats per la Fundació Mas i Mas, en la triple sessió habitual (18, 19 i 20 h). Format tant al seu país com al Conservatori del Liceu de Barcelona, i distingit amb diversos premis, Hugo Schuler posseeix un repertori extraordinàriament ampli i interpreta en públic, des de molt jove, obres cabdals de la literatura per a teclat, com El clavecí ben temperat, considerat una de les composicions més influents de la història de la música clàssica. El conjunt dels dos llibres –dels quals Schuler tocarà el segon– comprenen vint-i-quatre preludis i fugues escrits en cadascuna de les tonalitats majors i menors de la gamma cromàtica per a instrument de teclat.

D’altra banda, divendres 17 de febrer el duo format per Lito Iglesias, violoncel, i Cristina Morales, piano –professors al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i amb experiència tant en l’àmbit del repertori clàssic com modern–, presenten un projecte titulat “Pop… de cambra”, que vol mostrar com els compositors clàssics s’han apropat a les músiques populars més diverses. És així que noms com Schumann i Bartók comparteixen cartell amb autors tan llunyans en el temps i en l’espai com Piazzolla i Antoni-Olaf Sabater. Completen el programa obres de Mainardi, Falla, Martinu i Machado. Aquesta actuació tindrà lloc en l’habitual sessió triple.

L’entrada per a cada concert té un preu de 8 euros, amb un preu reduït de 4 euros per a socis de l’Ateneu Barcelonès.

Per tercera temporada consecutiva, els 30 Minuts de Música tornen a la Sala Pompeu Fabra de l’Ateneu Barcelonès per omplir les tardes de divendres, dissabtes i diumenges amb la programació de música de cambra a càrrec, tant de figures consolidades com de joves promeses.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter