Subscriu-te

Concert d’Hirundo Maris amb Juan de la Rubia al monestir de Sant Cugat del Vallès

fotos musics premsa

El grup Hirundo Maris –format per l’arpista i cantant Arianna Savall, el violinista i cantant Petter Johansen i el contrabaixista Miquel Àngel Cordero– i l’organista Juan de la Rubia oferiran un concert el divendres 19 d’abril (21.30 h) al monestir de Sant Cugat del Vallès amb un repertori basat en músiques del món. Aquest concert, que titulat “In crescendo”, és de caràcter benèfic a favor de l’ampliació física i de l’oferta educativa de l’escola El Til·ler, de Bellaterra.

Arianna Savall –filla de Jordi Savall i Montserrat Figueras– i Petter Johansen són coneguts pels seus concerts amb repertoris de músiques del món i de música antiga. Miquel Àngel Cordero conrea diversos estils musicals, com el jazz, el flamenc o la música clàssica, i habitualment col·labora amb cantautors i amb grups de jazz i orquestres. El trio compta en aquesta ocasió amb la col·laboració de Juan de la Rubia, considerat un dels organistes més rellevants del país. Deixeble, entre d’altres, de Montserrat Torrent, De la Rubia es va formar a Barcelona, Alemanya i França, i actualment compagina la seva activitat com a docent, concertista i com a organista titular de la basílica de la Sagrada Família de Barcelona. Juan de la Rubia va ser escollit acadèmic corresponent per Castelló de la Plana de la Reial  Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi el 16 de novembre de 2011, a proposta dels acadèmics numeraris Joan Guinjoan, Carles Guinovart i Cecilia Colien Honegger.

L’escola El Til·ler, de Bellaterra, segueix el mètode pedagògic Waldorf-Steiner, basat en l’antroposofia, que afavoreix el desplegament de les capacitats i habilitats pròpies de cada infant i adolescent. Arianna Savall va assistir a una escola Waldorf-Steiner, a Basilea, quan la família Savall-Figueras residia a Suïssa. Les entrades es poden adquirir al web de l’escola El Til·ler www.escolawaldorf.org.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter