Subscriu-te

Concerts de tardor 2012 a El Monegal

Katia Michel i Peter Schmitdt inicien els concerts de tardor a El Monegal el 17 de novembre

L’establiment hoteler El Monegal (a Sant Llorenç de Morunys, Solsonès) presenta el cicle musical de tardor 2012 amb dues propostes de qualitat amb els duos formats per la pianista catalanosuïssa Katia Michel i el violoncel·lista alemany Peter Schmitdt, i amb els catalans Jordi Domènech –contratenor– i Dani Espasa –clavicemval·lista. El primer concert tindrà lloc el dissabte 17 de novembre (18 h), en el qual Katia Michel i Peter Schmidt oferiran un programa amb obres de Pau Casals (Pastoral), Franz Schubert (Sonata Arpeggione en La menor, D. 821) i Serguei Prokófiev (Sonata per a violoncel i piano, en Do major, op. 119).

Per la seva banda, Jordi Domènech i Dani Espasa actuaran el diumenge 16 de desembre (17.30 h) amb un programa de música barroca amb obres de J. Ch. Pepush (cantata See from the silent grove), Henry Purcell (Suite núm. 2, en Sol menor, Z. 661 i Strike the viol), Alessandro Scarlatti (cantata Giù di Vulcan nella fucina eterna) i Georg Friedrich Händel (Suite VII, en Sol menor, HV 432, i dues àries d’Orlando).

Des de fa unes temporades aquest hotel restaurant solsoní, envoltat de naturalesa i al peu de la serra del Port del Comte, organitza cicles de concerts de petit format amb una gran acceptació de públic i que es poden completar amb una oferta gastronòmica de qualitat. Així, des de l’any 2006 s’hi han fet més de seixanta concerts i activitats relacionades amb la música. Més informació: www.monegal.com

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter