Subscriu-te

Convocada la 5a edició del Festival Coral Internacional Canta al Mar

© Interkultur
© Interkultur

Entre els dies 19 i 23 del proper mes d’octubre de 2016 tindrà lloc a Calella i a Barcelona la cinquena edició del Festival Coral Internacional Canta al Mar, organitzat per Interkultur, el grup responsable dels jocs olímpics d’aquesta disciplina, els World Choir Games. El Festival, que va aterrar a Calella el 2012, suposa una gran trobada intercultural en què els cors participants procedents de països d’arreu del món tenen l’oportunitat de concursar en les tretze categories previstes, entre les quals n’hi ha de música sacra, folklore, pop i jazz. Els cors participants també tindran ocasió de rebre el mestratge d’experts pedagogs, com Òscar Boada, Kathie Thomas o Albert Deprius. El comitè artístic del Festival és format pel professor alemany Ralf Eisenbeiss, els suecs Fred Sjöberg i Christian Ljunggren i el català Albert Deprius.

L’any passat, la ciutat de Barcelona es va afegir com a seu compartida del Festival i va acollir algunes competicions a la basílica de Santa Maria del Pi i al Palau de la Música Catalana. També, com a novetat d’aquesta edició 2016, s’atorgarà el Premi del Públic. El jurat internacional serà format pels catalans Òscar Boada i Albert Deprius, l’indonesi Tommyanto Kandisaputra, el sud-africà Bernard Krüger i l’anglesa Kathie Thomas.

© Interkultur
© Interkultur

Tot i que el termini d’inscripció ha finalitzat, els cors que per motius organitzatius no s’hi hagin pogut inscriure a temps, poden fer-ho fins al 13 de juny. Més informació a: www.calella.interkultur.com i www.interkultur.com/es/eventos/2016/calella/

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter