Subscriu-te

Resultat dels XXII Pòdiums de Música de Cambra de Sant Joan de Vilatorrada

© www.facebook.com/escolammusica.stjvilatorrada
© www.facebook.com/escolammusica.stjvilatorrada

El 28 de maig passat es va celebrar la 22a edició dels Pòdiums de Música de Cambra al mas Sant Joan, seu de l’Escola Municipal de Música de Sant Joan de Vilatorrada, organitzadora d’aquest concurs permanent per a joves, juntament amb l’Ajuntament d’aquesta població del Bages. Els Pòdiums de Música de Cambra se celebren des de fa 24 anys; fins a l’edició número vint era concurs de caràcter anual, però a partir d’aleshores és de freqüència biennal. El concurs és adreçat a formacions de duets, trios, quartets i quintets; en queden exclosos els grups formats per dos pianos.

El guanyador de la Categoria A (fins a 30 anys) ha estat el duo format per Mercedes Ximena Gancedo (veu) i Beatriz González Miralles (piano), mentre que el quartet format per Luis Peña González (violí), Joan Mestre Descarrega (violí), David Andújar Bernadí (viola) i Mariona Tuset Casas (violoncel) i el duo format per Paula Martínez Bonfill (flauta travessera) i Esther Pinyol Grífols (arpa) hi han obtingut un accèssit.

En la Categoria B (fins a 23 anys), el premi s’ha atorgat ex aequo al quartet de saxòfons format per Jaume Oliver Cladera (saxo soprano), Oriol Anton Garcia (saxo alt), Josep Mas Mestre (saxo tenor) i Guillem Gómez González (saxo baríton) i al quartet de flautes travesseres format per Nieves Inmaculada Aliaño Ramos, Cristina Sevillano López-Romero, Lola Salas de Rueda i Iria Castro Real.

Finalment, en la Categoria C (fins a 17 anys), el premi ha estat atorgat al quartet de corda format per Jordi Prim Roma (violí), Oriol de Antonio Sancho (violí), Jordi Freixa Giner (viola) i Laura Recasens Duran (violoncel).

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter