Subscriu-te

Convocat el 21è Concurs Josep Mirabent i Magrans de cant i música de cambra

Concurs Josep Mirabent i Magrans té lloc al Saló d’Or del Palau Maricel de Sitges
Concurs Josep Mirabent i Magrans té lloc al Saló d’Or del Palau Maricel de Sitges

El dia 11 d’octubre de 2013 acaba el termini d’inscripció per a la 21a edició del Concurs Josep Mirabent i Magrans 2013, de música de cambra i cant, que tindrà lloc els dies 30 de novembre (cambra) i 1 de desembre (cant) al Saló d’Or del Palau Maricel de Sitges. Les proves seran obertes al públic. El Concurs és organitzat per la família Mirabent i Magrans –creat l’any 1993 en memòria de Josep Mirabent i Magrans, fundador de les Joventuts Musicals de Sitges– i l’Associació Concertante, amb la finalitat d’ajudar a la formació de joves músics.Hi poden participar intèrprets de música clàssica de totes les nacionalitats, amb un edat màxima de 35 anys (el dia del concurs) per als participants de la modalitat de cant, i una mitjana d’edat de 30 anys (el dia del concurs) per als components de les formacions de cambra –s’entén per formació de cambra qualsevol conjunt amb un mínim de dos intèrprets–; no hi podran participar els guanyadors del primer premi d’edicions anteriors.

Les formacions de cambra han de presentar un repertori d’obres de tres estils diferents, amb una durada màxima de 20 minuts. Per la seva banda, els intèrprets de cant hauran de cantar en un mínim de tres idiomes i presentar un repertori de diferents estils, amb una durada màxima de 12 minuts; així mateix, hauran de portar el pianista o conjunt instrumental acompanyant.

S’atorgaran tres premis per modalitat: 3.000, 2.000 i 1.200 euros, més un premi concedit per la Fundació Mas i Mas –en forma de concert en el cicle 30 Minuts de Música la temporada 2014– i un premi concedit per Joventuts Musicals de Catalunya –amb la participació a la Xarxa de Músiques a Catalunya. El jurat de la modalitat de cambra estarà format per Edmon Colomer, Yiya Díaz, Assunto Nese, Xavier Chavarria i Mònica Pagès; i el jurat de la modalitat de cant estarà integrat per Carme Bustamante, Raúl Giménez, Roger Alier, Ramon Gener i Miquel Lerín.

Més informació i bases completes a: www.concursmirabent.com.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter