Subscriu-te

Convocatòria del 6è Giraconcert

giraconcert

El Giraconcert és un espai de trobada per a aquells instrumentistes que volen desenvolupar el seu repertori solista o de música de cambra mitjançant la interpretació en repetides ocasions presentant-se en altres poblacions i espais diferents d’on ho fan habitualment. Aquesta activitat va adreçada a tots els alumnes de música de les comarques gironines, ja des del nivell elemental (nascuts fins al 2006), fins a tots els cursos de grau professional.

Aquesta sisena edició del Giraconcert està organitzada conjuntament per les escoles de música de Torroella de Montgrí, Xavier Montsalvatge d’Olot, del Gironès, La Flauta Màgica de Figueres, del Casino Menestral de Figueres, Aula Musical de Girona, Josep Carbó de Santa Coloma de Farners, de Banyoles, de Breda i el Conservatori de Música de la Diputació de Girona.

Podran participar-hi, tant els instrumentistes solistes com formacions de cambra, que en aquesta edició es volen continuar potenciant de manera especial. Cadascuna de les escoles organitzadores seleccionarà amb el mecanisme que consideri els alumnes que vulguin participar en el Giraconcert. Aquests alumnes s’han d’inscriure a la seva pròpia escola abans del 24 de febrer de 2015. Els alumnes que no pertanyin a cap de les escoles organitzadores, s’han d’inscriure al web del Conservatori de Música de Girona abans del dia 24 de febrer de 2015 i hauran de passar una prova de selecció en forma d’audició oberta al públic que tindrà lloc el dissabte 14 de març de 2015 al matí al mateix Conservatori.

Tots els alumnes seleccionats, bé per les escoles organitzadores o bé per la prova de selecció del 14 de març, participaran en dos dels concerts del Giraconcert, que se celebraran entre els dies 17, 18 i 19 d’abril de 2015 a Fornells de la Selva, Olot, Figueres, Santa Coloma de Farners, Torroella de Montgrí, Girona, Breda i Banyoles.

Per a més informació i detalls de participació: www.cmg.cat.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter