Subscriu-te

CrossingLines presenta el concert ‘Less’, de música contemporània

act_cross

El proper dissabte, 7 de març (21 h), el grup de música contemporània CrossingLines, amb direcció artística del compositor Luis Codera Puzo, oferirà el concert Less a l’Arts Santa Mònica (claustre, entrada lliure, aforament limitat). Traduït com “menys”, Less és una experiència molt particular en què peces de regions, moments i estètiques completament diferents troben cabuda en un mateix programa gràcies a un denominador comú: la idea d’un material mínim, d’un discurs en el qual els canvis es troben extremadament dosificats i en què plana la idea d’una temporalitat quasi estàtica.

Aquest concert vol presentar una experiència única: totes les peces són interpretades sense interrupció, tot proposant una escolta global i particular. El propòsit del concert, doncs, no és oferir una successió de peces musicals, sinó crear un estat, una situació de percepció quasi meditativa, que convidi l’oient a un viatge sonor molt especial. S’hi interpretaran obres de Giacinto Scelsi, Gerard López Boada, Eliane Radigue i Morton Feldman, i una improvisació amb Drone (sintetitzador modular). El conjunt CrossingLines és format per Laia Bobi Frutos (flauta), Víctor de la Rosa (clarinet), Feliu Ribera (percussió), Paula Pinero Quesada (percussió) i Luis Codera Puzo (sintetitzador modular, direcció artística, moderació).

Com a sessió prèvia al concert, avui dijous, 5 de març (19.30 h), Luis Codera Puzo oferirà a la Sala d’Actes de l’Arts Santa Mònica (La Rambla, 7, Barcelona) “Feldman, Scelsi i altres músiques de canvis mínims”, orientada a tot tipus de públic, a fi d’introduir el repertori musical que l’ensemble CrossingLines interpretarà en el concert del dissabte, dia 7. La sessió no pretén fer una anàlisi de les peces del programa, sinó una sensibilització amb l’objectiu de despertar l’interès de l’oient i augm

entar-ne les ganes d’escoltar i conèixer nova música. L’entrada és lliure, amb aforament limitat.

Més informació a: www.crossinglinesensemble.com i www.artssantamonica.cat.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter