Subscriu-te
,

Dotzena temporada de l’ONCA al Petit Palau, al Palau de la Música Catalana

L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA). © Philippe Schalk
L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA). © Philippe Schalk

L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA), dirigida pel seu concertino, Gerard Claret, va iniciar el mes passat la dotzena temporada del seu cicle estable de concerts ONCA al Palau. Consolidada com el referent en orquestres de corda en l’àmbit de parla catalana, l’ONCA oferirà enguany quatre concerts fins al 12 de maig, amb una programació atractiva i variada, adreçada a tots els públics. En el concert inaugural, el 18 de febrer, Luis González, un dels trompetistes espanyols més destacats actualment, va ser el solista convidat del programa “El virtuosisme de la trompeta del segle XVIII al segle XX”, tot interpretant el Concert per a trompeta i orquestra en Mi bemoll major de Johann Baptist Georg Neruda i el Concerto “Humeurs” per a trompeta i orquestra de corda de François Rauber. L’ONCA, ja en solitari, va oferir la Suite per a cordes de Frank Bridge.

El cicle es reprendrà el proper 17 de març amb un programa que inclou la Simfonia per a cordes en La b major de H. Rott, Melangia d’E. Morera i la Serenata per a cordes en Do major, op. 48 de P. I. Txaikovski. El tercer concert, el 14 d’abril, serà protagonitzat pel format ONCA Basic-Sextet, amb Sergi Claret i Tatevik Khachatryan, violins; Anna Aldomà i Josep Bracero, violes, i Sylvie Reverdy i Manuel Martínez del Fresno, violoncels, que oferiran el Sextet per a cordes de l’òpera ‘Capriccio’, op. 85 de R. Strauss i el Sextet núm. 1 en Si b major, op. 18 de J. Brahms. Finalment, l’ONCA clourà aquesta temporada 2016 al Palau de la Música el dia 12 de maig, amb un programa que fusionarà la música de cambra i el tango, amb Enrique Tellería al bandoneó com a solista convidat.

La temporada ONCA al Palau és organitzada conjuntament per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i l’ONCA, formació patrocinada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà. Tots els concerts tenen lloc en dijous al Petit Palau, a les 20.00 h, a un preu únic de 12 euros.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter