Subscriu-te

El 12è Juliol de Música i Poesia a Balaguer homenatjarà Josep Vallverdú

Els quatre primers diumenges de juliol tindrà lloc el dotzè cicle d’estiu Juliol de Música i Poesia a Balaguer i Santa Maria de les Franqueses, que enguany inclourà, entre altres propostes diverses i atractives, un homenatge al poeta i escriptor lleidatà Josep Vallverdú, que farà cent anys el 9 de juliol.

El protagonisme de músics catalans, la proximitat entre aquests i el públic, i la combinació de la música i la poesia més exquisides continuaran presidint aquesta cita impulsada per l’entitat Bada-pas des de l’any 2012.

El cicle començarà el 2 de juliol a l’església del convent de Sant Domènec amb el concert “De Puig-reig a Hollywood” de la Polifònica de Puig-reig, amb un programa desacomplexat i per a tots els gustos en què la coral estarà acompanyada al piano per Josep Maria Conangla i dirigida per Emmanuel Niubò.

La resta de concerts seran al monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses, els diumenges 9, 16 i 23 de juliol. El segon serà el programa “Blues al capvespre”, en què la Big Mama Montse & Sister Marion faran un repàs del món del blues femení i celebraran el seu trenta-cinquè aniversari als escenaris.

El seguirà el concert “Esgarrapant la nit”, en què el tenor David Alegret i el compositor Eduard Iniesta uniran veu i cordes solidàriament en pro de la igualtat de gènere, a través dels versos de poetesses catalanes.

Finalment, clourà el cicle una proposta de marcat accent balaguerí: la flauta virtuosa de Claudi Arimany i els músics Eduard Sánchez i Pedro José Rodríguez interpretaran obres dels germans Pla, mentre que Núria Miret recitarà poemes de Josep Vallverdú, que aquest juliol farà cent anys.

Tots el concerts començaran a les 20 hores.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter