Subscriu-te
,

El Bach Collegium Barcelona debuta a la BachFest de Leipzig amb música de la família Bach i de compositors catalans

El pròxim 17 de juny el Bach Collegium Barcelona cantarà a l’emblemàtica església de Sant Tomàs de Leipzig en el marc del festival dedicat a la música de J. S. Bach més important del món. Ho farà participant en un acte cultual durant el qual interpretarà, a més de música bachiana, obres de compositors catalans.

Cal afegir que el Bach Collegium Barcelona és l’únic cor de l’Estat espanyol que hi participarà, i el tercer en els més de cent deu anys d’història del festival, que aplega els millors intèrprets i especialistes en música del compositor alemany d’arreu del món a la ciutat on Bach va treballar els últims gairebé trenta anys de la seva vida. En aquesta ocasió el conjunt estarà format per dotze cantants i continu de violoncel i orgue positiu, tots sota la direcció de Pau Jorquera.

A petició del mateix festival, la proposta del Bach Collegium Barcelona inclou repertori de la família Bach, així com dels mestres de capella de l’Escolania de Montserrat –Cererols, Casanovas i Rodamilans. Al programa també destaca una estrena mundial, l’obra In excelsis, composta per Bernat Vivancos especialment per a l’ocasió.

Fundat l’any 2018, el Bach Collegium Barcelona està integrat per un cor i una orquestra professionals especialitzats en la interpretació de la música antiga. La seva missió és promoure i difondre la música antiga, especialment de J. S. Bach, a través de projectes artístics que inclouen elements de proximitat entre la música i el públic.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter