Subscriu-te

El baix Stefano Palatchi presenta l’espectacle ‘Stefano Palatchi in swing’

© Jorge Andreu
© Jorge Andreu

El baix barceloní Stefano Palatchi presentarà el proper dimecres 18 de novembre el seu primer espectacle en solitari, Stefano Palatchi in swing, amb l’assessorament artístic de Joan Gràcia i la direcció musical i arranjaments de Filippo Fanò i Bernat Hernàndez. Es tracta d’un recorregut pels grans temes del jazz i del swing d’autors tan coneguts i reconeguts d’aquests gèneres com Duke Ellington, George Gershwin, Johnny Mandel, Michel Legrand, Fred Buscaglione o Bruno Martino. L’estrena serà a la sala Luz de Gas (Muntaner, 246; Barcelona), a les 21 hores. Palatchi estarà acompanyat per un conjunt de cinc instrumentistes.

Stefano Palatchi va debutar en la seva faceta com a crooner el gener de 2012 acompanyat per la cantant de jazz Laura Simó. Les seves darreres actuacions en aquesta vessant artística han estat al costat del performer i compositor Alfonso de Vilallonga a la Sala Barts de Barcelona, al Festival Castell de Peralada i al Teatre Principal de Maó.

Stefano_Palatchi_cartell

Stefano Palatchi posseeix una veu poderosa, àmplia, de greus profunds i de gran noblesa damunt l’escenari. La presència habitual en totes les temporades d’òpera espanyoles i en importants escenaris internacionals l’ha convertit en un dels baixos espanyols més destacats de les últimes dècades. A més, el cantant ha consolidat la seva trajectòria gràcies a una admirable vocació teatral, a un timbre atractiu i a les aplaudides facultats expressives. El cantant barceloní va estudiar amb Maya Maiska, Gino Bechi, Ettore Campogaliani i Armin Boyajian, tant a la seva ciutat natal com a Florència i Nova York.

Stefano Palatchi va debutar al Gran Teatre del Liceu amb Lohengrin de Wagner la temporada 1985-86. Des de llavors la seva relació amb el coliseu líric català s’ha plasmat en diversos centenars de funcions de més de trenta títols d’un ampli repertori en el qual sobresurt la seva afinitat amb la música de Verdi, tot consolidant-se com el prototip de basso verdià; també ha interpretat rols de personatges de Mozart i Puccini, entre d’altres. En el terreny de l’òpera més contemporània, Palatchi va participar en els estrenes absolutes de Cristòfor Colom de Lleonard Balada, al Liceu, al costat de Montserrat Caballé i Josep Carreras; Gaudí de Joan Guinjoan, al Liceu; Joc de mans d’Alberto García Demestres, a l’Auditori de Mòdena; Faust-Bal de Lleonard Balada, al Teatro Real de Madrid, i Lázaro de Cristóbal Halffter, al Palau de la Música de València i al Megaron d’Atenes.

Més informació al web de Luz de Gas i venda d’entrades al portal Tikectmaster.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter