Subscriu-te

El baríton Àngel Òdena inaugura la temporada 2021-22 de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca

La temporada 2021-22 de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca inclou vint-i-sis concerts distribuïts en un nou format que substitueix la programació anual de dues temporades, la de primavera i la de tardor, per una única amb el mateix nombre de concerts. “Aquesta nova distribució ens permet treballar més còmodament i podem oferir també més avantatges als abonats i usuaris en general de l’Auditori”, explica Àngels Poblet, presidenta de la Fundació Auditori Josep Carreras. La temporada començarà el divendres 1 d’octubre (20 h) amb el recital líric del baríton tarragoní Àngel Òdena i acabarà l’11 de juny amb un concert del Quintet Montsant.

Una temporada que acollirà diversitat d’estils i formacions. En aquest sentit, Josep F. Solórzano, programador de l’Auditori Josep Carreras, explica que s’inclouen “concerts de gran format, concerts d’àmbit familiar, concerts de cambra i concerts amb solistes, amb una gran varietat d’estils, com ara la música clàssica, el jazz, la rumba i l’òpera, entre d’altres”; també ha recordat “la vinculació d’aquest auditori amb els intèrprets del territori, els quals tenen un paper protagonista també en la programació”.

Així, a banda d’Àngel Òdena, que estarà acompanyat al piano per Alan Branch, i el Quintet Montsant ja esmentats, l’Orquestra Simfònica Camera Musicae hi oferirà dos concerts, un amb el pianista Paul Lewis, amb Concerts per a piano de Beethoven, dirigit pel seu titular, Tomàs Grau, i l’altre amb fragments d’El Messies amb la col·laboració dels cantants Raquel Andueza, Marta Infante, Roger Padullés i Elías Arranz i el Cor Francesc Valls, dirigits per Paul Agnew. També hi actuaran l’Ensemble Vila-seca, amb un programa entorn de la figura d’Isabella de Luna; La Bottega hi oferirà l’òpera còmica Cendrillon de Pauline Viardot; el quartet Aupa String, amb música del segle XX; la Banda Municipal de Barcelona; el duo format per Mara Tieles Cutié (viola) i Jonathan Ross Parkin (guitarra); les sopranos i els pianistes Mireia Tarragó i Francisco Poyato, i Marta Mathéu i Josep Buforn; el pianista Lluís Capdevila, al costat de Petros Klampanis (contrabaix) i Luca Santaniello (bateria), amb el seu darrer treball, Social; el pianista Àlex Alguacil; el Cor de Cambra Femení Scherzo amb l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, dirigits per Jordi Casas Bayer; l’Orquestra Händel; la Coral Nova Unió, que farà el Concert de Sant Esteve, i el guitarrista Juan Gómez “Chicuelo” i el pianista Marco Mezquida, amb els temes del seu segon CD conjunt, No hay dos sin tres.

En l’àmbit familiar, la Companyia del Príncep Totilau hi oferirà l’espectacle Mozartland i el grup Pop per Xics Els superherois. També hi actuarà la cantant Elena Gadel amb la guitarrista Marta Robles i el grup de rumba catalana Sabor de Gràcia. La temporada inclou el Cicle Joan Guinjoan de Músiques del Nostre Temps, amb els concerts del Quartet Gerhard, que també actuarà en un altre concert al costat del grup vocal O Vos Omnes, el pianista Cecilio Tieles i la interpretació dels ballets de Robert Gerhard. D’altra banda, els abonats de l’Auditori Josep Carreras podran gaudir de tres concerts al Teatre Fortuny de Reus, en col·laboració amb l’Associació de Concerts Reus, a càrrec de Los Aurora, el Trio Fortuny i el Cat Klezmer Trio.

Imatge destacada: instant de la presentació de la temporada 2021-22 de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, el 21 de setembre de 2021

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter