Subscriu-te

El CD ‘Gypsy airs’ de la flautista Elisabet Franch, premiat per l’Akademia Music Awards de Los Angeles

Elisabet Franch durant el seu concert a La Pedrera el 18 de setembre passat (vestit: Justícia Ruano, joies: Joieria Sant). © Fundació Catalunya-La Pedrera
Elisabet Franch durant el seu concert a La Pedrera el 18 de setembre passat (vestit: Justícia Ruano, joies: Joieria Sant). © Fundació Catalunya-La Pedrera

L’Akademia Music Awards de Los Angeles ha premiat la flautista catalana Elisabet Franch pel seu treball discogràfic Gypsy airs, editat per Solfa Recordings. L’entitat californiana ha reconegut aquesta producció com el millor àlbum de música clàssica del mes de setembre del 2016. Aquest premi arriba just després de les crítiques excel·lents recollides del concert que Elisabet Franch va oferir juntament amb el pianista Josep Buforn el diumenge 18 de setembre passat que inaugurava el cicle Residències Musicals de La Pedrera.

Elisabeth_Franch-disc

Gypsy airs és un disc pensat i elaborat amb la intenció de mostrar el caràcter i la mestria de l’artista, amb tots els seus matisos i expressions, realçades gràcies a l’acompanyament al piano d’un magnífic Josep Buforn. Les peces que el componen formen un viatge de caràcter nòmada, com el de tots els músics, un recorregut acústic per les diferents ciutats i cultures que l’han acollit durant els seus anys de vida personal i professional. Així, el disc agrupa obres de Camille Saint-Saëns, Benjamin Godard, Pietro Morlacchi, Donato Lovreglio, Pablo de Sarasate i Aram Khatxaturian.

La professionalitat de la jove Elisabet Franch fa que sigui considerada una de les flautistes amb més projecció internacional. Aquest mes d’octubre Franch s’incorpora com a flautista assistent a l’Orquestra Simfònica de Suzhou, una orquestra de nova creació a la Xina, tasca que combinarà amb les actuacions de les Residències Musicals i que li permetrà tornar al nostre país.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter