Subscriu-te

El Concert de Nadal de l’Agrupació Cor Madrigal celebra els 25 anys de l’entitat

El Concert de Nadal d’enguany de l’Agrupació Cor Madrigal, en què tots els seus cors –Cor Madrigal (dirigit per Mireia Barrera), L’Esquellerinc (sota la direcció tècnica d’Ane Ruiz Gordoa, Megan Albets i Manel Cubeles), Cor Albada (dirigit per Pablo Larraz), Cor Ariadna (dirigit per Júlia Sesé) i Cor Signum (dirigit per Jordi Marín)– actuen per separat i ocasionalment interpreten una obra conjunta, té un significat especial, ja que serà el concert de celebració del 25è aniversari de la constitució legal de l’entitat.

Així, s’hi estrenaran dues obres del compositor i contratenor Jordi Domènech, considerat un dels millors compositors corals contemporanis de casa nostra. La primera serà Cant d’amors de Ramon Llull –obra per a cor infantil, cor de veus blanques i cor mixt, amb un conjunt instrumental– i que comptarà amb la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet com a solista. El text és una combinació del Magnificat, amb altres textos de temàtica mariana, i fragments del Plany de la Verge de Ramon Llull; l’obra vol ser una contraposició entre la Maria Verge i la Maria ja adulta que recull el seu fill de la creu. La segona obra que s’estrenarà, Sento el fred de la nit, és una composició per a cor mixt, cor infantil i orgue sobre el poema Nadal de Joan Salvat-Papasseit. El concert es completarà amb Quatre cànons tradicionals, amb arranjaments de Megan Albets, per al grup de petits de L’Esquellerinc.

El grup instrumental serà format per Bernat Castillejo, flauta travessera i flauta; Maria Crisol, fagot; César Femenia i Nicola Barreca, trompetes; Juan Batista Domènech, tuba; Marc Cabero, percussió; Ibin López, clarinet; Dolors Almirall, oboè, i Aaron Ribas, orgue.

Aquest Concert de Nadal de l’Agrupació Cor Madrigal s’oferirà primer a l’Auditori de Vilafranca del Penedès el diumenge 16 de desembre (19 h) i després a l’Auditori de Barcelona el dissabte 22 de desembre (20 h), sota la direcció de Mireia Barrera.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter