Subscriu-te

El Cor de Cambra Anton Bruckner celebra el 10è aniversari amb un concert participatiu

El Cor de Cambra Anton Bruckner
El Cor de Cambra Anton Bruckner

El Cor de Cambra Anton Bruckner, fundat el 2003 i dirigit actualment per Júlia Sesé, celebra enguany el desè aniversari. La celebració tindrà el punt culminant el proper diumenge, 22 de desembre, a l’església de Nostra Senyora de Pompeia de Barcelona (Caputxins de Pompeia, 20.30 h), amb la interpretació de la Missa en Mi menor de Bruckner, i el Locus Iste del mateix autor, amb l’objectiu també d’homenatjar el compositor que dóna nom al cor de cambra. El cor interpretarà la Missa acompanyat de l’Orquestra Terres de Marca –composta per 15 instrumentistes de vent, i sota la direcció Josep Miquel Mindán, el director titular de l’orquestra–, i ho farà d’una manera especial, ja que es tracta d’un concert participatiu en el qual el Cor Bruckner veurà ampliada la seva plantilla dels 28 cantaires habituals fins als 65, gràcies a la captació de cantaires voluntaris i d’exmembres del mateix cor.

Així doncs, es tracta d’una ocasió única per poder gaudir d’una obra cabdal del repertori coral del Romanticisme, ja que la Missa en Mi menor d’Anton Bruckner és poc habitual en les programacions dels cors amateurs a causa de l’exigència musical, i perquè requereix un cor gran (una seixantena de cantaires, dividits en vuit veus) i una gran implicació musical al llarg dels gairebé cinquanta minuts de durada de l’obra.

A més del concert d’aquest diumenge 22 als Caputxins de Pompeia, el Cor de Cambra Anton Bruckner oferirà dos concerts més amb el mateix repertori: el 30 de desembre a Salou (amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, sota la direcció de Manel Valdivieso) i el 4 de gener de 2014 a Igualada (amb l’Orquestra Terres de Marca i la direcció de Josep Miquel Mindán).

El preu de l’entrada per al concert als Caputxins de Pompeia (av. Diagonal, 450) és de 12 euros, de 6 euros per als infants entre 7 i 13 anys, i gratuït per als menors de 7 anys. Més informació a: www.cdcantonbruckner.com.

Descarregar PDF

1 comentari

  • Les felicitations són poques!
    Ha estat un concert meravellós.
    Un aliment per l’ànima, Farieu plorar fins i tot les pedres!
    Moltíssimes gràcies a tots!
    Sou realment fantàstics!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter