Subscriu-te

El Cor de Cambra del Palau emprèn el seu particular “recorregut per Europa”

El 28 de gener (19 h, Petit Palau) el Palau de la Música Catalana ofereix el primer concert del Cicle Cor de Cambra, que enguany arriba a la vuitena edició, amb Europa i alguns dels seus referents culturals com a eix temàtic. També serà el primer que dirigirà el nou director titular del cor, Josep Vila, que en aquesta ocasió comptarà amb Jordi Armengol al piano.

El concert constarà de dues parts, “Europa pels camins de la natura” i “L’Europa dels pobles”. La primera part serà un viatge per la República Txeca, Itàlia, les Illes Balears i el País Basc, amb composicions vinculades a poemes d’autors que evoquen la naturalesa (Dvořák, Pizzetti, Debussy, Thomàs i Azuza). La segona part consistirà en composicions basades en melodies autòctones de països com Estònia, Eslovàquia, Catalunya i França (Mompou, Poulenc, Toldrà i Bartók). Un dels fets remarcables d’aquesta segona part del concert és la recuperació d’una peça que fa molt de temps que no s’interpreta a Catalunya, la glossa sobre L’estudiant de Vic de Toldrà.

El cicle continuarà amb el concert “Europa pels camins del culte”, que comptarà amb Mireia Barrera com a directora convidada i que tindrà lloc a l’església de Sant Felip Neri (11 de febrer, 20.30 h). Clourà el cicle el concert “Música sacra al Salzburg i a la Viena del classicisme”, que oferiran conjuntament el Cor de Cambra del Palau de la Música i l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (Petit Palau, 21 d’abril, 19 h).

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter