Subscriu-te

Primera edició del Concurs Infantil d’Interpretació José Luis Lopategui

José Luis Lopategui. © Pau Barceló (arxiu RMC)

El dissabte 24 de març tindrà lloc aquest primer concurs infantil de guitarra, organitzat per l’Associació Musical i Cultural José Luis Lopategui i l’Escola Aula de Música 7, com a homenatge al guitarrista i pedagog José Luis Lopategui en el desè aniversari de la seva mort.

Hi poden participar tots els guitarristes que el 24 de març de 2012 no superin el límit d’edat de cada grup: categoria A, d’11 a 12 anys; categoria B, de 8 a 10 anys.

El concurs tindrà lloc el dissabte 24 de març de 2012, al matí, a la seu de l’Associació Musical i Cultural J. L. Lopategui (av. Diagonal, 327, entresòl 1a., a Barcelona). El lliurament de premis i diplomes i el concert de guanyadors serà el mateix dia a la tarda. Totes les proves seran públiques. El jurat estarà format per guitarristes i pedagogs de reconegut prestigi. Els guanyadors es comprometen a participar en el concert de cloenda del concurs i en la gravació d’un CD commemoratiu.

S’hi atorgaran dos premis per categoria: 200 i 100 euros (categoria A) i 150 i 75 euros (categoria B). El termini d’inscripció finalitza el 9 de març de 2012. Per a més informació i bases completes: www.aulademusica7.com

Quan va morir José Luis Lopategui (el març de 2002), catedràtic de guitarra del CSMB, alumnes i amics seus van decidir crear l’Associació Musical i Cultural José Luis Lopategui, amb l’objectiu principal de continuar la tasca d’estudi, projecció i difusió de la guitarra clàssica que va dur a terme els seus anys d’intensa activitat concertística i pedagògica. Aquest any, desè aniversari de la seva mort, s’ha volgut organitzar el Primer Concurs Infantil de Guitarra per a nens i nenes entre 8 i 12 anys, per estimular els guitarristes més joves, tot recuperant un projecte del mateix mestre Lopategui. D’aquesta manera, el concurs esdevé el primer dedicat específicament a alumnes de grau elemental de guitarra a Catalunya.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter