Subscriu-te

El Cor de Cambra Francesc Valls obre la Setmana Santa a Montserrat

El Cor de Cambra Francesc Valls
El Cor de Cambra Francesc Valls

També, el Cor de Cambra Palau de la Música Catalana actuarà a la Semana de Música Religiosa de Cuenca

El Diumenge de Rams, enguany el 24 de març, té lloc el tradicional Concert de Setmana Santa a la basílica de Santa Maria de Montserrat (21 h), que en aquesta edició protagonitza el Cor de Cambra Francesc Valls, sota la direcció de David Malet. El programa del concert, que està dividit en dues parts, inclou una selecció de motets de Setmana Santa i Quaresma amb el títol d’“El camí de la Creu”, integrat per obres de Palestrina, White, Allegri, Giorgi, Lotti, Valls, Haydn, Sors, Mendelssohn, Bruckner, Casals i Bardos.

El Cor de Cambra Francesc Valls estarà format per les sopranos Maria Casado i Ulrike Haller, les contralts Eulàlia Fantova i Anna Valls, els tenors David Montserrat i Jorge Abarza, i els baixos Joan Garcia i Néstor Pindado.

El Cor de Cambra Francesc Valls va ser fundat el novembre de 2003 amb la finalitat de garantir la qualitat i regularitat de la música per al culte a la catedral de Barcelona i, al mateix temps, promoure la música sacra en general. Des d’aleshores, el Cor ha anat avançant en un procés de professionalització creixent. El seu director titular és, des del gener de 2009, David Malet –que també és el director musical de l’Orfeó Laudate i organista tutor del Palau Güell de Barcelona. Actualment el Cor està format per un grup variable de 8 a 12 cantants professionals que setmanalment ofereixen la versió polifònica dels textos propis de cada dia litúrgic als oficis de la catedral.

Aquest concert de Setmana Santa a Montserrat és d’accés lliure i rep el suport d’Unnim Caixa i Unnim BBVA.

Per la seva banda, el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana i l’orquestra belga Il Fondamento actuaran el proper diumenge, 24 de març, a la Semana de Música Religiosa de Cuenca per oferir Der Sterbende Jesus de Francesco Antonio Rosetti, sota la direcció de l’oboista i titular de l’orquestra, Paul Dombrecht.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter