Subscriu-te

El Cor de Noies de l’Orfeó Català estrena una obra de Xavier Sans

El Cor de Noies de l’Orfeó Català. © Josep Molina

El Cor de Noies de l’Orfeó Català ofereix el diumenge 1 de juliol al Petit Palau (19 h) el seu darrer concert de la temporada al Palau de la Música Catalana. Amb el títol “Del postromanticisme als nostres dies”, l’actuació inclou l’estrena de l’obra Quatre poemes de Joan Brossa del compositor i director Xavier Sans, basada en uns poemes de Brossa i dedicada al Cor. Xavier Sans dirigirà el Cor en aquesta part del concert, que inclourà també la interpretació de la seva obra Petit bestiari, sobre textos de Josep Carner.

Per donar relleu als textos i ressaltar el contrast entre la poesia de Carner i de Brossa, el Cor de Noies oferirà unes intervencions dramatitzades que han estat coordinades per Dolors Collell, llicenciada en filologia catalana i en art dramàtic. Són elements escènics que permetran que l’espectador copsi millor l’obra. “És la primera vegada que treballem la presència escènica i això ha significat obrir una finestra il·lusionant. Ha estat un aprenentatge que podrem aprofitar en els projectes de futur i que ha motivat molt les noies”, explica Buia Reixach, titular del Cor.

Amb Josep Surinyac al piano, el concert es completarà amb la Missa núm. 6 de György Orbán i una selecció de lieder de Gustav Jenner. Aquesta mateixa producció s’oferirà el 5 de juliol en el Festival Internacional de Música de Tarragona.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter