Subscriu-te
,

El cor Veus enceta diumenge la temporada de clàssica al Teatre Auditori de Granollers

El cor Veus, una de les formacions residents al Teatre Auditori de Granollers, dona el tret de sortida a la seva temporada –que coincideix amb el primer concert de la temporada de clàssica de l’equipament vallesà– amb Laudate Pueri, una producció que compta amb la participació de l’organista Juan de la Rubia i direcció de Lluís Vilamajó en què s’interpretaran obres de Mendelssohn, Brahms, Fauré i Poulenc, així com una estrena de Josep Vila i Casañas.

La temporada de Veus-Cor Infantil Amics de la Unió seguirà amb un gran nombre de concerts de l’espectacle Songs of hope, repertori que ja s’havia presentat prèviament amb un altre títol en diversos països i que ara es consolida, sota el paraigua de la Xarxa de Músiques de Joventuts Musicals de Catalunya, com a espectacle polifacètic que explota al màxim el treball interpretatiu i la capacitat de comunicar-se amb el públic dels joves cantaires.

Veus també torna a presentar un dels programes recents més aplaudits: Els colors del mar. Aquesta suite mediterrània parteix de melodies tradicionals dels pobles mediterranis, originals del compositor Eduard Iniesta i del lletrista Piti Español. També hi participarà la cantant Gemma Humet.

Aquesta temporada Veus-Cor Infantil Amics de la Unió tornarà a trepitjar el Gran Teatre del Liceu a les funcions de Cavalleria rusticana i Pagliacci que s’han programat del 5 al 22 de desembre. També participarà de la temporada operística el mes de juny vinent en la producció de Carmen i, encara al Liceu, protagonitzarà, per tercer any consecutiu, el Conte de Nadal de Charles Dickens amb música d’Albert Guinovart, els dies 21 i 22 de desembre.

Finalment, pel que fa a l’activitat internacional, el cor visitarà els dies 14 i 15 de desembre el festival Les Voix de Noël, que l’ha convidat a actuar a l’abadia de Nieul-sur-l’Autise i a l’Abbaye de Fontevraud, a la regió francesa de La Vendée.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter