Subscriu-te
,

El Cor Vivaldi celebra 30 anys

El Cor Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya, que dirigeix Òscar Boada i està format per alumnes de l’Escola IPSI de Barcelona, celebra aquest curs 2018-19 el seu trentè aniversari. La temporada estarà centrada en els concerts de la setzena edició del seu cicle Les Quatre Estacions del Cor Vivaldi, que es du a terme a l’Auditori del Conservatori del Liceu, nova seu del cicle des del 2017.

El primer concert tindrà el lloc el dia 20 de desembre (20 h) amb la interpretació de la cantata Sant Nicolau de Benjamin Britten. El cor de veus blanques s’unirà a les veus de la seva escola coral: Cor Corelli, Cor Kodály, Cor Xera i la Camerata Vocal Vivaldi (veus masculines), al costat del tenor solistaAlbert Deprius i l’Orquestra del Conservatori del Liceu, dirigits per Manel Valdivieso. Prèviament, el 2 de desembre el Cor Vivaldi també oferirà dues sessions (11.30 i 19 h) amb aquesta cantata al costat dels seus cors, i Albert Deprius i l’Orquestra de l’Escola IPSI, dirigits per Joan Cantarell.

© Joan Cortadellas

Ja l’any que ve, el dissabte 6 d’abril, el Cor Vivaldi oferirà el concert “El país sense música?”, al costat de la Camerata Vocal Vivaldi i l’organista Vicenç Prunés, sota la direcció d’Òscar Boada, que també seurà al piano. El programa inclourà obres de música anglesa per a cor, orgue i piano de Thomas Morley, John Wilbye, Orlando Gibbons, Henry Purcell, Gustav Holst, Michael Tippet, William Walton, Edward Elgar i Hubert Parry. Un viatge per la història de la música anglesa, des dels madrigals fins a la música del segle XX, passant per Edward Elgar.

Finalment, al darrer concert en aquest escenari, el dissabte 29 de juny, de celebració dels trenta anys del cor, s’estrenarà l’obra Tistú, dels polzes verds, obra encarregada a Albert Guinovart amb motiu de l’aniversari. Amb llibret de Marc Rosich, es tracta d’una òpera infantil basada en l’obra del mateix títol de l’escriptor i polític francès Maurice Druon (París, 1918-2009). Sota la direcció d’Òscar Boada, el Cor estarà acompanyat d’un conjunt instrumental i pel mateix Albert Guinovart al piano.

El Cor Vivaldi també oferirà altres actuacions durant la temporada: el 10 de març oferirà el programa “El país sense música?” a església de Sant Esteve de Granollers, i els dies 21 i 24 de març Els planetes de Gustav Holst amb l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, sota la direcció de Josep Ferré, a l’Auditori de Sant Cugat i al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt, respectivament.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter