Subscriu-te

El Duo Bau-Veselova i la soprano Paula Sánchez-Valverde, guanyadors del 23è Concurs Mirabent i Magrans

Duo Bau-Veselova
Duo Bau-Veselova

El dissabte 17 i el diumenge 18 de juny passats es va celebrar a Sitges la 23a edició del Concurs Josep Mirabent i Magrans, de cant i música de cambra, al saló principal del Casino Prado Suburense, entitat centenària de la qual Josep Mirabent i Magrans va ser president. El dissabte va ser el torn de l’apartat de cambra, en què van participar vint grups musicals en diferents formacions. Va guanyar el primer premi el Duo Bau-Veselova, format per Irma Bau, violoncel, i Irina Veselova, piano. El segon premi va ser per al quartet de saxofons Kebyart Ensemble (guanyador del Premi El Primer Palau 2016) i el tercer premi, per a l’Sfera Duo, format per Christian Torres, violí, i Paula Dumanaite, piano. El jurat d’aquesta modalitat era format per Edmon Colomer, Salvador Brotons, Assunto Nese, Xavier Pagès Corella i Xavier Chavarria.

La soprano Paula Sánchez-Valverde
La soprano Paula Sánchez-Valverde

Pel que a fa a la competició de cant, celebrada el diumenge, amb trenta-un concursants, va guanyar el primer premi la soprano Paula Sánchez-Valverde. El segon premi va ser atorgat a la soprano Helene Walter i el tercer premi a la soprano Serena Sáenz; el Premi Amics de l’Òpera de Sarrià va ser atorgat a la soprano Helene Walter i a la mezzosoprano Daniela Vega. El jurat era format per Carme Bustamante, Raúl Giménez, Roger Alier, Miquel Lerín i Christina Scheppelmann.

Els membres d’ambdós jurats van valorar l’alt nivell dels concursants i també van tenir un record especial per al pianista Àngel Soler, mort recentment, que va ser figura fonamental del Concurs Mirabent i Magrans com a avalador del projecte des dels inicis i com a membre del jurat en vint edicions.

Els guanyadors seran els protagonistes d’un cicle de concerts durant els mesos de juliol i agost al Racó de la Calma de Sitges. El Concurs és organitzat conjuntament per la família Mirabent i Magrans –que el creà l’any 1993 en memòria de Josep Mirabent i Magrans, fundador de Joventuts Musicals de Sitges–, l’Associació Concertante i l’Ajuntament de Sitges.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter