Subscriu-te

Nou curs d’estiu a la UB: ‘Els viatges, la música i l’escena entre els segles XVIII i XIX’, al voltant de la vida i l’obra de Muzio Clementi

Curs Els Juliols-imatge

El cursos d’estiu Els Juliols de la Universitat de Barcelona (UB), oberts a tothom, inclouen en la seva oferta d’aquest any 2017 el nou curs Els viatges, la música i l’escena entre els segles XVIII i XIX. Del pensament il·lustrat a l’emotivitat de l’individu. El músic Muzio Clementi com a model del canvi de mentalitat. Serà un curs diferent respecte de l’any passat, molt complet i interessant, i en el qual es tocaran diferents àrees artístiques i socials partint de la presentació del cosmopolita i polifacètic Muzio Clementi (1752-1832). Un músic que personifica el canvi de mentalitat i que servirà de referent per unir les diferents àrees temàtiques del curs. S’hi estudiarà un ampli panorama de l’escena del moment, que inclou grans temàtiques, com ara l’òpera, el teatre i la música instrumental.

El curs tindrà lloc del 10 al 14 de juliol (de 16 a 20.30 h, amb una durada de 20 h) i desenvoluparà disset temes, amb les intervencions (en català) de: Marina Rodríguez Brià, Jorge de Persia, Marc Montserrat, Roger Alier, Joan Vives, Mireia Freixa, Xosé Aviñoa, Belén Cabanes, Jesús María Galech, Norbert Bilbeny, Joaquim Garrigosa, David Owen, Fix Nicolet, Montserrat Gascon, Bengt Hultman, Oriol Brugarolas i Laura Cuervo.

La inscripció és oberta fins al mateix dia d’inici del curs, que tindrà lloc a la Facultat de Geografia i Història (carrer de Montalegre, 6, a Barcelona). Més informació i matrícula en aquest enllaç.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter