Subscriu-te

‘El dúo de La Africana’ a la 7a Temporada Lírica Ciutat de Calella

La setena edició de la Temporada Lírica Ciutat de Calella portarà a escena la sarsuela El dúo de La Africana demà divendres, 6 de juliol, i diumenge, 8 de juliol, al teatre Sala Mozart de la població. Protagonitzaran la sarsuela de Manuel Fernández Caballero, amb llibret de Miguel de Echegaray, la soprano Anna Farrés, el tenor Carles Cremades i el baríton Marc Calvo, entre d’altres. Les entrades ja són a la venda i es poden adquirir a través d’aquest enllaç.

Cor i Orquestra Simfònica Harmonia

La Temporada, de la qual Albert Deprius és el director artístic, seguirà amb tres concerts més. El divendres 27 de juliol (22 h), l’Orquestra Simfònica Harmonia, dirigida pel seu titular, Albert Deprius, interpretarà la Simfonia del Nou Món de Dvořák. Al setembre (dia 23), durant la Festa Major de Calella, s’oferirà el concert “Tarda italiana”, que serà dedicat a òpera italiana i cançons napolitanes, amb la participació de la soprano Beatriz Jiménez-Marconi. Finalment, la Temporada acabarà el 29 de desembre amb el tradicional Concert de Cap d’Any a càrrec del Cor i Orquestra Simfònica Harmonia, dirigits novament per Albert Deprius.

La Temporada Lírica Ciutat de Calella, concebuda i organitzada per l’Associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia, engloba una programació anual, estable i consolidada de concerts i representacions musicals a Calella, a la comarca del Maresme. Nascuda l’any 2011, aquesta iniciativa té com a objectiu principal la difusió de la música i la cultura per mitjà de la programació d’òperes i sarsueles escenificades i concerts simfonicocorals. Al llarg de la seva trajectòria ha comptat amb la participació de solistes de primer nivell, així com aclamats directors i compositors. La darrera Temporada Lírica Ciutat de Calella va acollir més de 2.000 persones de públic, procedents de Calella i la comarca del Maresme, així com també de les ciutats de Girona, Barcelona i Tarragona. La Temporada rep el suport del Departament de Cultura i de l’Ajuntament de Calella.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter