Subscriu-te

El festival andorrà Narciso Yepes compleix el seu 30è aniversari

L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA). © Eduard Comellas

El Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà, important cita de la tardor al petit país dels Pirineus, aquest any està de doble celebració: compleix el seu 30è aniversari, consolidat com una de les trobades musicals de referència a Andorra i als Pirineus, i alhora l’efemèride coincideix amb els 15 anys de la mort del gran mestre Narciso Yepes, impulsor del Festival. Així, per a aquesta edició s’ha programat un cartell eclèctic que inclou dos concerts d’homenatge a Narciso Yepes: els que oferiran l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) el divendres 5 d’octubre amb la interpretació del Concierto de Aranjuez de Joaquín Rodrigo, obra molt important als inicis de Yepes, i el concert del 14 d’octubre del jove guitarrista Albert Pià, amb un recital íntegre de guitarra, dedicat especialment al mestre. També dins de la programació més clàssica, l’ONCA ha programat el tradicional concert matinal dels Solistes de la Jonca, que el diumenge 7 d’octubre oferiran un programa de peces del repertori de cambra del compositor italià Luigi Boccherini.

El Festival es completa amb dues actuacions que integren el punt més eclèctic d’aquesta edició. La cantant Sílvia Pérez Cruz presentarà el 12 d’octubre, en la seva primera actuació dins del marc del Festival, el seu últim disc, 11 de novembre, primer treball en solitari, mentre que la banda Marlango, liderada per l’actriu Leonor Watling, tancarà aquesta 30a edició del Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà, el divendres 19 d’octubre.

Les entrades per al Festival es preveu que surtin ben aviat a la venda als punts habituals: l’Oficina de Turisme d’Ordino i l’Oficina Nacional de Turisme d’Andorra la Vella. Per a més informació, es poden consultar els webs de Crèdit Andorrà, www.fundaciocreditandorra.ad, o Comú d’Ordino, www.ordino.ad.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter