Subscriu-te

El Festival de Música de Besalú canvia de dates i es trasllada a la primavera

Entre el 21 d’abril i el 19 de maig tindran lloc a l’església de Sant Pere de Besalú (Garrotxa) els quatre concerts del Festival de Música d’aquesta població, que a partir d’aquesta vint-i-dosena edició es trasllada en el calendari i se celebrarà, a partir d’ara, a la primavera.

La inauguració del festival anirà a càrrec de la mezzosoprano Mireia Pintó que, acompanyada al piano per Vladislav Bronevetzky, oferirà un recital de cançons de cabaret de Poulenc, Satie o d’homenatge a Edith Piaff.

El segon concert, el 5 de maig, estarà protagonitzat pel flautista Claudi Arimany, acompanyat al piano per Pedro Rodríguez. La flauta d’or de Jean-Pierre Rampal que Arimany va heretar, sonarà a Besalú, de mans del seu deixeble, en un programa amb obres de Mozart, Schumann i fragments de Carmen i L’Arlesienne de Bizet.

El 12 de maig serà el torn del violinista turc Cihat Askin, que actuarà al costat de Çağdaş Özkan al piano. Ambdós artistes interpretaran un programa variat, amb obres molt virtuoses i brillants de Mendelssohn, Kreisler i Albéniz.  

El festival acabarà diumenge 19 de maig, amb un concert del duet de pianos Carles & Sofia. Amb el títol “Divina òpera”, el seu recital a quatre mans estarà dedicat a aquest gènere, amb una selecció d’àries i obertures de Vivaldi, Wagner, Bellini, Puccini o Verdi.

El Festival de Música de Besalú va néixer amb l’objectiu d’arribar a formar part del teixit cultural del territori i, amb els anys, ha aconseguit atreure un públic fidel. Des de la primera edició, ha comptat amb el  patrocini de la Fundació Metalquimia.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter